Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δωρεάν Σεμινάριο από την Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τον Pizzaiolo, Fabrizio Iacovella

Δωρεάν Σεμινάριο από την Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τον Pizzaiolo, Fabrizio Iacovella

Η παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Pizzaiolo, Fabrizio Iacovella, προσφέρουν ένα μοναδικό Masterclass μόνο για τους σπουδαστές της Σχολής.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν τα ολοκληρωμένα βήματα της τεχνικής “in pala” από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 με σκοπό εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να γνωρίσουν τις τελευταίες τάσεις στην ιταλική “gourmet” pizza. Το διάστημα από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου 2019 ο Fabrizio Iacovella με ένα διαφορετικό group σπουδαστών της Accademia Pizzaioli Greece θα παρουσιάζουν καθημερινά την συγκεκριμένη τεχνική στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Δάφνη, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 3, στα 30μ από το μετρό.

Η Accademia Pizzaioli, η μεγαλύτερη κοινότητα Pizzaioli στον κόσμο, μας προσκαλεί να ανταλλάξουμε εμπειρίες και γνώσεις με όσους αγαπούν την τέχνη της πίτσας και θέλουν να αποκτήσουν προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον.

Η φημισμένη Accademia Pizzaioli ήρθε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2017 για να προσφέρει ευέλικτα προγράμματα σπουδών και σεμινάρια ιταλικής γαστρονομίας με κύρος και διεθνή αναγνώριση, σε επαγγελματίες που θέλουν να τελειοποιήσουν τις γνώσεις τους στην τέχνη της ιταλικής κουζίνας, αλλά και σε ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.accademia-pizzaioli.gr

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin