Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Δωρεά PepsiCo στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας “Η Παμμακάριστος”

Δωρεά PepsiCo στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας “Η Παμμακάριστος”

Προσφορά νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού από την PepsiCo Greece στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος»

Η PepsiCo Greece βρίσκεται, από την πρώτη στιγμή, έμπρακτα δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζεται για την αντιμετώπιση του COVID-19. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης προσπαθεί να συμβάλει στην κάλυψη των αυξημένων υγειονομικών και νοσοκομειακών αναγκών της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό η PepsiCo Greece προσέφερε στο Υπουργείο Υγείας νοσοκομειακό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά για την αντιμετώπιση περιστατικών με COVID -19.

Η παράδοση του εξοπλισμού και των αναλωσίμων (Φορητά επιτραπέζια ηλεκτρονικά οξύμετρα, σταθερούς αναπνευστήρες, monitor παραμέτρων, γρήγορα test, γάντια, χειρουργικές μάσκες, ιατρικούς σκούφους, κλιματιστικά, κ.α.) στο Νοσοκομείο Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος», πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/06/2020.

Παράλληλα, η εταιρία προσέφερε σνακς, μπάρες δημητριακών και ενεργειακά ποτά για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ και Διοικητής του Νοσοκομείου της Θείας Πρόνοιας «Η Παμμακάριστος» δήλωσε: «Η δωρεάν προσφορά νοσοκομειακού εξοπλισμού και υγειονομικού υλικού από την PepsiCo Greece προς το Νοσοκομείο μας αποδεικνύει περίτρανα ότι το κοινωνικό πρόσωπο , η ευαισθησία και τα  ανθρωπιστικά αντανακλαστικά του Ομίλου είναι όχι μόνο υπαρκτά αλλά αποτελούν και φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και από άλλους Οργανισμούς. Η σημαντικότητα της βοήθειας που μας προσφέρθηκε αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό μας προσωπικό αισθάνθηκαν το ηθικό τους να ανυψώνεται μιας και χειρονομίες σαν και αυτές τονίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την έμπρακτη συμπαράσταση του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και των υπόλοιπων εργαζομένων στο δύσκολο έργο των ανθρώπων της Υγείας. Τέλος θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στο γεγονός ότι το σύνολο του δωρηθέντος εξοπλισμού και υλικού αποτελούν πολλαπλασιαστή δύναμης στην μάχη μας με τον COVID-19, μια μάχη την οποία το Νοσοκομείο μας έδωσε από την πρώτη στιγμή με πίστη, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα»

Η Public Policy & Government AffairsSr. Marketing Manager Greece & Cyprus της PepsiCo, κυρία Σοφία Μουσδράκα σημείωσε σχετικά:  «Από την αρχή της πανδημίας η PepsiCo θέλησε να  βοηθήσει και να στηρίξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζονται για την καταπολέμηση του COVID-19 και τις συνέπειες αυτού. Νοιώθουμε υπερήφανοι για την εταιρεία και τον σημαντικό ρόλο της στην προσπάθεια αυτή σε εθνικό και διεθνές επίπεδο». Καταλήγοντας η κυρία Μουσδράκα τόνισε « Πιστεύουμε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η επάρκεια ιατρικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία είναι απαραίτητη και θεωρούμε υποχρέωσή μας να συνδράμουμε κι εμείς σε αυτήν την κατεύθυνση. Είναι στρατηγική επιλογή μας καθώς η κοινωνική προσφορά  αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας της PepsiCo Greece».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin