Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διπλή διάκριση για την ΑΛΦΑ Weiss στα Worldstar Winners 2018

Διπλή διάκριση για την ΑΛΦΑ Weiss στα Worldstar Winners 2018

Διπλή διάκριση απέσπασε η νέα συσκευασία της ΑΛΦΑ Weiss, αυτή την φορά στα βραβεία Worldstar Winners 2018 του World Packaging Organisation.  Το κουτί των 500ml, που έφερε την καινοτομία στην απόλαυση με το «τέλειο σερβίρισμα», βραβεύθηκε στην κατηγορία Worldstar Winners 2018 – Beverages category, ενώ βρίσκεται στην τριάδα των finalist στην κατηγορία Marketing. Για το δεύτερο, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Ανάμεσα σε 318 υποψηφιότητες από 38 συνολικά χώρες, το ανάποδο κουτί της ΑΛΦΑ Weiss προκάλεσε αίσθηση με τον ανατρεπτικό σχεδιασμό του και την πρωτοπορία του. Ένα άλλο στοιχείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών ήταν το γεγονός πως η σχεδιαστική ιδέα βασίζεται στη διαδικασία σερβιρίσματος που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος για την μπύρα Weiss. Έτσι, για να απολαύσει κανείς την ΑΛΦΑ Weiss από κουτί, χρειάζεται απλώς να αναποδογυρίσει το κουτί για να ζωντανεύσει τη μαγιά.

Το World Packaging Organisation ιδρύθηκε το 1968 στο Τόκιο από μία ομάδα ειδικών του χώρου και η συμβολή του στον κλάδο είναι πολυεπίπεδη. Από το 1970 έχει βραβεύσει πλήθος συσκευασιών από όλο τον κόσμο. Μετά από παρουσία πέντε δεκαετιών συνεχίζει να παρουσιάζει την εξέλιξη του σχεδιασμού συσκευασιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+