Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διάκριση για το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO στα Supermarket Awards

Διάκριση για το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO στα Supermarket Awards

Η MISKO με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων   της και με προσήλωση στην ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας σιτηρών, δημιούργησε το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO προωθώντας την παραγωγή σκληρού σίτου υψηλής ποιότητας και χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων από Έλληνες παραγωγούς. Αυτή η δράση ξεχώρισε στα φετινά Supermarket Awards 2022, επιβραβεύοντας το αγαπημένο brand ζυμαρικών με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης.

Με από το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου, η MISKO συμβάλει στην βελτίωση της κοινωνίας, του περιβάλλοντος και της αγοράς, μέσα από την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, που μπορούν να διεκδικήσουν ανταγωνιστικότερες επιδόσεις στις αγορές και να αποδώσουν καλύτερες τιμές στους παραγωγούς.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του προγράμματος και σε συνέχεια της αειφόρου φιλοσοφίας του και τα οφέλη προς το περιβάλλον, στόχος της MISKO ήταν να καλύψει και τις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για διατροφικά καινοτόμα προϊόντα. Αποτέλεσμα του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO, είναι η καινοτόμος Χρυσή Σειρά της MISKO, ένα Κορυφαίο Ελληνικό Ζυμαρικό, το μοναδικό που παράγεται από μονοποικιλιακό σιτάρι, ποικιλίας Σβέβο, από επιλεγμένους παραγωγούς. Μια μοναδική σειρά ζυμαρικών με εξαιρετική γεύση, χρυσοκίτρινο χρώμα και υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, που αποτελούν την ιδανική επιλογή για κλασικές και απαιτητικές συνταγές.

Η MISKO, υποστηρίζοντας τους Έλληνες αγρότες, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα σύνδεσης της παραγωγής με τον τελικό καταναλωτή. Έχοντας ως στόχο της να καινοτομεί και να προσφέρει συνεχώς νέες, γευστικές καθώς και υγιεινές επιλογές στους καταναλωτές, καλύπτει κάθε διατροφική ανάγκη, με ποιοτική πρώτη ύλη και δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει σε όλα αυτά που την έχουν κάνει την νούμερο ένα επιλογή των Ελλήνων καταναλωτών από το 1927 μέχρι και σήμερα.