Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Διάκριση για τη Green Cola στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

Διάκριση για τη Green Cola στους “Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας”

Για έβδομη συνεχή χρονιά, τα βραβεία θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν – Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας – τα οποία διοργανώθηκαν από την Direction Business Network, τίμησαν τις ελληνικές εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η ελληνική εταιρεία Green Cola.

Με βάση την επίσημα δημοσιευμένη οικονομική της πορεία, η Green Cola βραβεύτηκε, την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στην κατηγορία Greek Business Champions των βραβείων ‘Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας’, ανάμεσα σε εταιρείες διαφορετικών κλάδων που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από 10.000.000€ και αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες του επιχειρηματικού αλλά και ακαδημαϊκού χώρου, ενώ κορυφαίες επιχειρήσεις των βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας τιμήθηκαν σε αντίστοιχες κατηγορίες. Το βραβείο για τη Green Colα παρέλαβε ο κ. Γιώργος Βενιέρης, Γενικός Διευθυντής της ελληνικής εταιρείας.

Σε δήλωσή του ο κ. Γιώργος Βενιέρης, Γενικός Διευθυντής, Green Cola, σημείωσε: «Είμαστε πραγματικά περήφανοι για αυτή την ιδιαίτερη διάκριση της Green Cola, ως μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς, η οποία τα τελευταία δέκα χρόνια εξελίσσεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με ταχύτατους ρυθμούς. Οι καταναλωτές αντίστοιχα επιλέγουν τα προϊόντα μας και ακολουθούν με όλο και περισσότερη αφοσίωση το όραμα της Green Cola, το οποίο εστιάζει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής. Για εμάς, παραμένει πάντα προτεραιότητα να αναπτύσσουμε την προϊοντική μας γκάμα και να συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων αναψυκτικών με βάση τα φυσικά συστατικά».

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter