Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Diageo: Λανσάρει RTD προϊόν κρύου καφέ με Baileys στην Μ. Βρετανία

Diageo: Λανσάρει RTD προϊόν κρύου καφέ με Baileys στην Μ. Βρετανία

Ένα νέο προϊόν κρύου καφέ με αλκοόλ, λανσάρει η Diageo για το γνωστό brand λικέρ, Baileys, στην αγορά της Μ. Βρετανίας.

Το νέο προϊόν που λανσάρεται αυτές τις μέρες θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: Latte και Mocha. Οι περιεκτικότητας 200ml έτοιμες προς κατανάλωση συσκευασίες στοχεύουν σε ενήλικες, προσφέροντας ένα συνδυασμό Arabica και Robusta παγωμένου καφέ με γάλα, με το πνεύμα και τη γεύση του Baileys Irish Cream.

Τα νέα προϊόντα ακολουθούν τις τάσεις που επικρατούν στην αγορά της Μ. Βρετανίας, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, η κατηγορία του κρύου καφέ έχει αυξηθεί κατά 44% τα τελευταία δύο χρόνια, με σχεδόν το ήμισυ του συνόλου των αγορών να πραγματοποιείται στο κανάλι των convenience stores.

O Sam Salameh, διευθυντής μάρκετινγκ του Baileys για την Ευρώπη, δήλωσε: “Η δημοτικότητα του καφέ συνεχίζει να αυξάνεται, με πάνω από 18 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καταναλώνονται στη Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο. Καθώς το Baileys συνεχίζει συνδυάζεται επιτυχώς μαζί με τον καφέ, βλέπουμε την κυκλοφορία του νέου κρύου καφέ ως φυσική εξέλιξη για την μάρκα.

Το προϊόν θα προσφέρει στους καταναλωτές μια στιγμή απόλαυσης κατά τη διάρκεια καθημερινών συναντήσεων με φίλους, τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού, ενώ προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία κέρδους για τους λιανοπωλητές“.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter