Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Creta Farm: ΓΣ για έκδοση ομολογιακών δανείων

Creta Farm: ΓΣ για έκδοση ομολογιακών δανείων

Την έκδοση ομολογιακών δανείων καλούνται να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Creta Farm, την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που συγκαλείται για τις 27 Φεβρουρίου.

Συγκεκριμένα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι, το διοικητικό συμβούλιο της Creta Farms, κατόπιν της αποφάσεώς του που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 3ης Φεβρουαρίου 2015, καλεί τους μετόχους της εταιρείας σε έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, την 27η Φεβρουαρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της εταιρείας, στο 15ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου (θέση Λατζιμάς), δήμου Ρεθύμνης, Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Λήψη απόφασης για την έκδοση ομολογιακών δανείων σε μετοχές της εταιρείας με δικαίωμα προτίμησης ή/και κατάργηση του δικαιώματος συμμετοχής των μετόχων της εταιρίας και την εισαγωγή αυτών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

2. Λήψη απόφασης για την έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων με δημόσια προσφορά ή/και ιδιωτική τοποθέτηση και την εισαγωγή αυτών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών και παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις & Λοιπά Θέματα.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin