Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Coffee Island: Kunjin, ο 25ος Microfarm Project καφές από Papua New Guinea

Coffee Island: Kunjin, ο 25ος Microfarm Project καφές από Papua New Guinea

100% Specialty Arabica, με ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ από δαμάσκηνο, κακάο, περγαμότο, μήλο, είναι ένα ανεπανάληπτο γευστικό αποτέλεσμα μιας συλλογής από σοδειές μικροκαλλιεργητών και σε περιμένει στα καφεκοπτεία Coffee Island.

 

Η σειρά των Microfarm Project συνεχίζεται με άλλον έναν σπάνιο καφέ να καταφτάνει στα καφεκοπτεία της Coffee Island για να σου χαρίσει μια ακόμα σπάνια γευστική εμπειρία. O 25ος   κατά σειρά- Microfarm Project, λέγεται Kunjin και έχει τις ρίζες του στην Papua New Guinea.

Αυτό που κάνει τον Kunjin να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μια συλλογή από σοδειές μικροκαλλιεργητών. Έτσι έχει προκύψει και το όνομα του. Kunjin ονομάζονται όλοι οι καφέδες που επεξεργάζονται στον ομώνυμο κεντρικό μύλο της φυτείας που βρίσκεται στην κοιλάδα Wahgi. Εκεί συγκεντρώνονται οι σοδειές όλων των αγροτών, γίνεται προσεκτική διαλογή και στη συνέχεια πλένονται και στεγνώνουν σε μουσαμάδες για τρεις έως έξι ημέρες.

Η επεξεργασία αυτή, είναι που χαρίζει στον Kunjin ένα γεμάτο σώμα και μία ευχάριστη, γλυκιά επίγευση. 100% Specialty Arabica και με ένα πολύπλοκο αρωματικό προφίλ που κρύβει δαμάσκηνο, κακάο, περγαμότο και μήλο, ο νέος Microfarm Project είναι άλλος ένας σπάνιος καφές που μόλις έφτασε στα καφεκοπτεία της Coffee Island.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter