Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Coffee Island: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air

Coffee Island: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air

Μια ακόμα ξεχωριστή συνεργασία μόλις «προσγειώθηκε» στα Coffee Island. Η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα ενώνει τις δυνάμεις της με το πρόγραμμα επιβράβευσης Miles+Bonus της AEGEAN και της Olympic Air και μετατρέπει τις ηλεκτρονικές παραγγελίες σου, σε πτήσεις… στην απόλαυση.

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, πραγματοποιώντας παραγγελίες μέσα από το ανανεωμένο My Coffee Island App ή το coffeeisland.gr, μπορείς να απολαύσεις τον δικό σου μοναδικό καφέ εξαργυρώνοντας ή συγκεντρώνοντας μίλια.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Miles+Bonus κερδίζουν 2 μίλια εξαργύρωσης για κάθε 1€ αγορών ή έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν αντίστοιχα, 200 μίλια = 1€.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Οι δύο εταιρίες εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με έναν μεγάλο διαγωνισμό: Όλα τα μέλη του Miles+Bonus που θα συνδέσουν το λογαριασμό τους με το My Coffee Island App και θα κάνουν την πρώτη τους παραγγελία, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση μέσα από την οποία θα αναδειχθούν 5 υπερτυχεροί που θα κερδίσουν 100.000 μίλια εξαργύρωσης και Coffee Island vouchers αξίας 60€. Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι και τις 26.03.2021.

Και αν δεν είσαι ακόμα μέλος του Miles+Bonus, μπορείς να γραφτείς δωρεάν στο aegeanair.com κερδίζοντας 1000 μίλια καλωσορίσματος και όλα τα προνόμια.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter