Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Coffee Island: Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου

Coffee Island: Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας από τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου

Πριν λίγες ημέρες τα επιμελητήρια Πελοποννήσου απένειμαν τα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας, σε μια κλειστή εκδήλωση, επιβραβεύοντας επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο και καινοτομούν. Η Coffee Island, που εδρεύει στην Πάτρα, ήταν μια εκ των 6 επιχειρήσεων που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν.

Τα Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας είναι μια συμβολική ένδειξη αναγνώρισης και επιβράβευσης του έργου, της υγιούς πορείας και της εξέλιξης των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου.

«Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τη στρατηγική της εταιρείας μας να επενδύει στον άνθρωπο. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται η δουλειά μας από τον επιχειρηματικό κόσμο και να τιμάται με μία τέτοια διάκριση!» δήλωσε ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director International

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, των βουλευτών, των δημάρχων της Κορινθίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin