Ειδήσεις
Home / Top Slider / Coca Cola HBC: Αυξάνει την παραγωγή της στην Ουγγαρία

Coca Cola HBC: Αυξάνει την παραγωγή της στην Ουγγαρία

Coca Cola ΗBC Ουγγαρίας ανακοίνωσε την αύξηση της παραγωγικής της δυναμικής στη μονάδα του Dunaharaszti κατά 50%.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία, αγόρασε πρόσφατα 13 εκτάρια γης δίπλα στην τρέχουσα μονάδα της στην περιοχή και προγραμματίζει περαιτέρω αύξηση των παραγωγικών δυνατοτήτων ως το 2020, στοχεύοντας στην κάλυψη των αυξανόμενων τοπικών πωλήσεων και της εξαγωγικής ζήτησης.

«Πιστεύουμε στη δύναμη των brands μας και ως εκ τούτου μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας. Το 2017 επενδύσαμε κεφάλαια ρεκόρ ύψους 6 δισ. φιορινών (σ.σ. 19,5 εκατ. ευρώ περίπου) και εφέτος εκτιμούμε ότι θα σπάσουμε αυτό το ρεκόρ. Θέλουμε να καταστήσουμε τη μονάδα στο Dunaharaszti, που προμηθεύει ήδη 25 ευρωπαϊκές αγορές και 600 εκατ. καταναλωτές, τον μεγαλύτερο παραγωγικό κόμβο του ελληνικού ομίλου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Cοca Cοla HBC Ουγγαρίας, Μηνάς Αγγελίδης.

Η συγκεκριμένη μονάδα έχει γίνει ο μεγαλύτερος εξαγωγέας του ομίλου και τα προϊόντα που παράγονται εκεί διατίθενται σε αγορές όπως η Ρωσία, η Ιταλία, και η Πολωνία. Συνολικά προϊόντα που παράγονται στη μονάδα, όπως αναψυκτικά, χυμοί φρούτων και μεταλλικό νερό, εξάγονται σε 25 χώρες της Ευρώπης.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin