Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Coca‑Cola HBC: Προσωρινή άδεια λαμβάνει ο CEO

Coca‑Cola HBC: Προσωρινή άδεια λαμβάνει ο CEO

Η Coca‑Cola HBC AG ανακοίνωσε σήμερα ότι ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Λόης θα πάρει προσωρινή άδεια από την εταιρεία για ιατρικούς λόγους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι περιμένει ο κ. Λόης να παραμείνει σε άδεια για περίοδο περίπου τεσσάρων μηνών. Κατά την απουσία του ο κ. Λόης θα συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά στη διοίκηση και θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. Ο κ. Μιχάλης Ήμελλος, οικονομικός διευθυντής της Coca-Cola HBC, θα αναλάβει καθήκοντα CEO κατά τη διάρκεια της απουσίας του κ. Λόη.

«Είναι προς το καλύτερο συμφέρον της Coca-Cola HBC και δικό μου να πάρω αυτό το χρόνο για να εστιάσω στην υγεία μου, ενώ ο Μιχάλης και η υπόλοιπη της ισχυρή μας ομάδας συνεχίζουν να εκτελούν τη στρατηγική μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Λόης. «Δεσμεύομαι να συνεχίσω να συμμετέχω στις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της άδειας και σχεδιάζω να επιστρέψω μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μου»

«Το Δ.Σ. στηρίζει την απόφαση του Δημήτρη να πάρει άδεια και του εύχεται γρήγορη ανάρρωση», δήλωσε ο Αναστάσης Δαυίδ, πρόεδρος του Δ.Σ. της Coca-Cola HBC. «Το Δ.Σ. έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην εξαιρετική διοικητική ομάδα που έχει χτίσει ο Δημήτρης. Ο Μιχάλης και η ομάδα του είναι πανέτοιμοι να συνεχίσουν να διαμορφώνουν την στρατηγική της εταιρείας και να διαχειρίζονται τις καθημερινές της λειτουργίες».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+