Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Χορηγίες της Δίρφυς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Βούλας

Χορηγίες της Δίρφυς στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Βούλας

Με στόχο την ανιδιοτελή ενίσχυση και προσφορά στην κοινωνία, η Δίρφυς εξακολουθεί να υποστηρίζει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες προβαίνοντας σε χορηγίες στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας.

Ειδικότερα, υπό την κοινή δραστηριοποίηση εταιριών-Μελών της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, στην οποία ανήκει και η Δίρφυς, πραγματοποιήθηκε σημαντική συνεισφορά σε εμφιαλωμένο νερό προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, που διανεμήθηκε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός επιτελεί αξιόλογο έργο πανελλαδικά προάγοντας έννοιες όπως η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά και ο εθελοντισμός.

Επιπλέον, προσφάτως η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς προσέφερε στο υγειονομικό προσωπικό του Ασκληπιείου Νοσοκομείου της Βούλας ποσότητες νερού ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στην καθοριστική συμβολή και στον καθημερινό προσωπικό αγώνα των ιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Στο πλαίσιο της εύρυθμης επιχειρηματικής λειτουργίας και της δέσμευσής της σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας, η Δίρφυς συμμετέχει ενεργά και ουσιαστικά στο αξιέπαινο έργο οργανισμών και πρωτοβουλιών με στόχο την πρόοδο της κοινωνίας και των πολιτών της.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin