Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Burger King: Απόβαση στην Ελλάδα με επιθετική ανάπτυξη

Burger King: Απόβαση στην Ελλάδα με επιθετική ανάπτυξη

Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε την Παρασκευή η Burger King Worldwide, η οποία μέσω της νέας κοινοπραξίας Burger King SEE S.A.,  στοχεύει στην επιθετική ανάπτυξή της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με έμφαση την ενδυνάμωση της παρουσίας της σε Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και Ρουμανία.

Ειδικότερα και σε ότι αφορά στην ελληνική αγορά ο κ. Jose Cil, επικεφαλής του τμήματος Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Burger King Worldwide, δήλωσε ενθουσιασμένος για την επέκταση της αλυσίδας στην Ελλάδα. Οπως αναφέρθηκε, τα σχέδια περιλαμβάνουν επιθετική ανάπτυξη εστιατορίων Burger King σε ολόκληρη τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, με δημιουργία πάνω από 10.000 θέσεων εργασίας εντός της πρώτης επταετίας του νέου εγχειρήματος.

Η  Burger King, η οποία  ιδρύθηκε το 1954, πρόσφατα εξαγόρασε έναντι 11 δισ. δολαρίων την Tim Hortons. Αποτελεί  σήμερα την δεύτερη μεγαλύτερη αλυσίδα burger στον κόσμο. Έχει παρουσία σε 100 χώρες και διαθέτει περίπου 14.000 καταστήματα που εξυπηρετούν περισσότερους από 11 εκατομμύρια επισκέπτες καθημερινά.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin