Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Βίκος: Διπλή διάκριση από το International Taste & Quality Institute

Βίκος: Διπλή διάκριση από το International Taste & Quality Institute

Τα προϊόντα της εταιρείας Βίκος Α.Ε., για δεύτερη συνεχή χρονιά, απέσπασαν διάκριση στο διαγωνισμό International Taste & Quality Institute κερδίζοντας το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2015.

Πιο συγκεκριμένα, για το 2015 η Λεμονάδα «Βίκος», απέσπασε την ανώτερη διάκριση τριών αστεριών «Exceptional Product» κερδίζοντας με τη γεύση της την κριτική επιτροπή. Η λεμονάδα «Βίκος» χάρη στη βάση της, το φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, τη χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και το συμπυκνωμένο χυμό 7% από ελληνικά λεμόνια κατάφερε και διακρίθηκε από τους ειδικούς της γεύσης του International Taste & Quality Institute, μέσα από τη διαδικασία της «τυφλής» γευστικής δοκιμής. Παράλληλα, το Φυσικό Μεταλλικό νερό «Βίκος», για δεύτερη συνεχή χρονιά, απέσπασε με τη σειρά του τη διάκριση των τριών αστεριών «Exceptional Product», επιβραβεύοντας τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για παροχή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director, ανέφερε σχετικά με τη διάκριση: «Είναι η δεύτερη χρονιά που αποσπάμε τη διάκριση Superior Taste Award και μάλιστα φέτος και με τη λεμονάδα «Βίκος», εκτός από το νερό μας. Μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός ότι τα προϊόντα της ΒΙΚΟΣ συνεχίζουν να κερδίζουν τους κριτές και τους αποδίδουν τη σπουδαία διάκριση των τριών αστεριών. Είναι χαρά μας η επιλογή των καταναλωτών να βρίσκει αντίκρισμα σε μια ευρωπαϊκή διάκριση. Η ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων που προσφέρουμε στο καταναλωτικό κοινό αναγνωρίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και εμείς παίρνουμε δύναμη για να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία.»

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin