Ειδήσεις
Home / Logistics / Foodlink: Αύξηση τζίρου το 2015 – Στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη

Foodlink: Αύξηση τζίρου το 2015 – Στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη

Αύξηση τζίρου και EBITDA παρουσίασε ο όμιλος Foodlink στη χρήση του 2015. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, μέσα σε ένα δυσμενές περιβάλλον για την ελληνική οικονομία, ο όμιλος FDL κατάφερε για ακόμα μία χρονιά να καταγράψει σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης του κύκλου εργασιών του, της τάξης του 13,2%, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το μερίδιο αγοράς του.

Ο κύκλος εργασιών του ομίλου ανέρχεται πλέον στα 44,7 εκ. ευρώ και της εταιρείας στα 32,7 εκ. ευρώ, ενώ τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώνονται για τον όμιλο στα 2,43 εκ. ευρώ, καταγράφοντας και αυτά σημαντική αύξηση της τάξης του 12,5% έναντι του 2014.

Στόχος του ομίλου για το 2016 είναι η συνέχιση της ανάπτυξης του, τόσο εντός και ιδιαίτερα εκτός συνόρων διατηρώντας παράλληλα την κερδοφορία του. Ήδη η εταιρεία από το 2012 δραστηριοποιείται επιτυχημένα στην Κύπρο ενώ από τον Ιούλιο του 2015 έχει ξεκινήσει να δραστηριοποιείται και στην Βουλγαρία. Οι εταιρείες του εξωτερικού επικουρούνται από την εταιρεία διεθνούς μεταφοράς του ομίλου , την Velostrans η οποία ενισχύει τον αναπτυξιακό βηματισμό του ομίλου .

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter