Ειδήσεις
Home / Retail / ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύσεις με παράδοση» από κάθε γωνιά της Ελλάδας

ΑΒ Βασιλόπουλος: «Γεύσεις με παράδοση» από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Ποικιλία τυριών από μικρά τυροκομεία της Ελλάδας φέρνει η ΑΒ Βασιλόπουλος. Όπως αναφέρεται από την εταιρεία: “Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, είμαστε αφιερωμένοι στα πιο εκλεκτά ελληνικά προϊόντα που παράγονται με ντόπια υλικά και με συνταγές που μεταφέρονται από γενιά σε γενιά από επιλεγμένους Έλληνες Παραγωγούς, τους δικούς μας ανθρώπους.

Για αυτό, φέραμε μια ποικιλία εξαιρετικών τυριών από μικρούς παραγωγούς και από φημισμένα τυροκομεία του τόπου μας. Μέσα από μια ποικιλία 20 κωδικών, σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου μας, οι πελάτες μας απολαμβάνουν και ανακαλύπτουν «γεύσεις με παράδοση», γεύσεις αυθεντικές, γεύσεις που μας ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από τα βορειοδυτικά βουνά της χώρας, τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Θεσπρωτία και την Ορεινή Κορινθία έως την Κω, την Ίο, τη Μύκονο, τη Σύρο, την Χίο και τα Χανιά.

Γιατί στην ΑΒ, έχουμε πάθος για το «καλό τυρί». Έχουμε πάθος για την ελληνική παράδοση στην τυροκομία και το μεράκι των Ελλήνων Παραγωγών. Γιατί στην ΑΒ, θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μόνο τα καλύτερα τυριά, εκλεκτά και ιδιαίτερα, από κάθε γωνιά της Ελλάδας”.

 Απολαύστε «Γεύσεις με Παράδοση», ανακαλύπτοντας την ποικιλία εξαιρετικών τυριών από μικρούς παραγωγούς και φημισμένα τυροκομεία του τόπου μας: 

 

  • ΤΥΡΙ ΜΠΑΤΖΟΣ Π.Ο.Π. : Με δυνατή και ελαφρώς πικάντικη γεύση από κατσικίσιο παστεριωμένο γάλα.
  • ΑΝΘΟΣ: Ο ανθός ή ανθότυρο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο τυρόγαλα ή μείγμα αυτών των δύο, στο οποίο προστίθενται μικρές ποσότητες αιγοπρόβειου γάλακτος.
  • ΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΚΟΒΕΛΑ: Με ευχάριστη πικάντικη γεύση από την προσθήκη γλυκού και καυτερού μπούκοβου και λεπτό άρωμα καπνού, η Μπουκοβέλα Ιωαννίνων παράγεται από πρόβειο παστεριωμένο γάλα 3μηνης ωρίμασης.
  • ΑΝΕΒΑΤΟ ΤΥΡΙ Π.Ο.Π.: Κατσικίσιο τυρί από παστεριωμένο γάλα που παράγεται αποκλειστικά στα Γρεβενά σε μικρές παρτίδες, όπως κάνουν χρόνια τώρα τόσες γενιές βοσκών.
  • ΠΕΤΡΩΤΗ ΜΥΚΟΝΟΥ: Από 100% αγελαδινό παστεριωμένο γάλα, η πετρωτή Μυκόνου είναι ένα τυρί με κρεμώδη υφή και ευχάριστη και δροσερή γεύση.
  • ΓΑΛΟΜΥΖΗΘΡΑ ΧΑΝΙΩΝ ΗΛΙΑΚΗΣ: Από αγνό αιγοπρόβειο γάλα σε αναλογία 70% αίγειο και 30% πρόβειο τους χειμερινούς μήνες και 100% αίγειο τους καλοκαιρινούς μήνες, από ζώα που μεγαλώνουν στην Κρήτη.
  • ΖΗΡΕΙΟΤΥΡΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Σκληρό τυρί από την Ορεινή Κορινθία με πικάντικη γεύση και πλούσιο, ευχάριστο άρωμα από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΟΠΑΝΙΣΤΉ Π.Ο.Π. ΜΥΚΟΝΟΥ: Με ιδιαίτερα πικάντικη γεύση και πλούσιο άρωμα, η κοπανιστή Μυκόνου παράγεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα, χωρίς να περιέχει πρόσθετα συντηρητικά.
  • ΣΚΟΤΥΡΙ ΙΟΥ : Παράγεται από τον συνδυασμό κατσικίσιου, πρόβειου και αγελαδινού παστεριωμένου γάλακτος αποκλειστικά στο νησί της Ίου από ζώα που ζουν στο νησί.
  • ΦΛΑΜΠΟΥΡΙΤΣΑ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ: Διαθέτει διακριτική γεύση γάλακτος με άρωμα φύλλων δυόσμου, που είναι ενσωματωμένα στην υφή του. Παράγεται στην Ορεινή Κορινθία από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, αυτό το πιπεράτο τυρί με την πικάντικη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες.
  • ΚΡΑΣΟΤΥΡΙ ΚΩ: Ένα πικάντικο τυρί από το νησί της Κω, γνωστό περισσότερο ως κρασοτύρι, το κυλινδρικό τυράκι με το καφεκόκκινο ένδυμα και τα οινώδη αρώματα που του δίνουν η παραμονή του σε άλμη εμπλουτισμένη με οινολάσπες.
  • ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΣΤΑΜΝΟΤΥΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ: Από πρόβειο παστεριωμένο γάλα το σταμνοτύρι με μαστίχα είναι ένα φρέσκο, λευκό τυρί.
  • ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ: Από αιγοπρόβειο παστεριωμένο γάλα, είναι μεστό τυρί με βουτυράτη γεύση από την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ωριμάζει για τουλάχιστον 3 μήνες
  • ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΥΡΟΥ: Ένα παραδοσιακό, πικάντικο, μαλακό τυρί από το νησί της Σύρου, φτιαγμένο από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ ΒΙΖΕ: Παράγεται στην Ηγουμενίτσα, από παστεριωμένο πρόβειο γάλα, αλάτι, πυτιά και οξυγαλακτική καλλιέργεια και ωριμάζει για τουλάχιστον 4 μήνες σε ξύλινα ράφια κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.
  • ΠΑΠΡΙΚΟ: Ένα τυρί 3μηνης ωρίμασης με προσθήκη γλυκιάς και καυτερής πάπρικας και βασιλικού που δεν καθαρίζεται και η επιδερμίδα του τρώγεται ως έχει. Παρασκευάζεται στην Ήπειρο από παστεριωμένο πρόβειο γάλα.
  • ΜΥΖΗΘΡΑ ΣΥΡΟΥ: Παραδοσιακό μαλακό τυρί με ήπια γλυκόξινη γεύση από αγελαδινό παστεριωμένο γάλα.
  • ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ  τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο λευκής τρούφας
  • ΓΕΥΣΤΙΚΟ  ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΟ τυρί ορεινής βοσκής με φυσικό έλαιο μαύρου πιπεριού
Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin