Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Authentic Big Blue 2018 με γεύση από ελληνικό χαβιάρι Thesauri

Authentic Big Blue 2018 με γεύση από ελληνικό χαβιάρι Thesauri

Το Authentic Big Blue 2018, το διεθνές τουρνουά ελεύθερης κατάδυσης, καθώς και την «Εβδομάδα Γαστρονομίας και Μικρών Κυκλάδων»  που συνδιοργανώθηκαν στην Αμοργό στις 16-23 Σεπτεμβρίου, με έμπνευση τη θρυλική ταινία «Το απέραντο γαλάζιο», στήριξε το premium χαβιάρι Thesauri, το μοναδικό χαβιάρι από Ossetra και Baerii Ελληνικής παραγωγής.

Διεθνείς αθλητές της ελεύθερης κατάδυσης, λάτρεις της νησιωτικής παραδοσιακής γαστρονομίας, αλλά και εκπρόσωποι της γαστρονομικής δημοσιογραφίας,  συναντήθηκαν με την υποστήριξη του Thesauri, στο Κυκλαδίτικο νησί, μέσα από δράσεις με διεθνή προβολή. Το Ελληνικό χαβιάρι πρωταγωνίστησε σε δείπνο στο κορυφαίο εστιατόριο «Απόσπερο» της Χώρας του νησιού, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, όπου Αμοργιανές γεύσεις και τοπικές συνταγές ξεχώρισαν σε συνδυασμό με το πολυτελές έδεσμα Thesauri σε gourmet δημιουργίες!

Οι λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων και συμμετέχοντες στο διεθνή διαγωνισμό ελεύθερης κατάδυσης, απόλαυσαν τις  πλούσιες διαδραστικές εκδηλώσεις, έχοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν το χαβιάρι Thesauri, που πλαισίωσε την επιτυχημένη διοργάνωση της φετινής έκδοσης του Authentic Big Blue στο αγαπημένο νησί της Αμοργού.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin