Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / O Buondi Craft τώρα και σε καφέ φίλτρου

O Buondi Craft τώρα και σε καφέ φίλτρου

Ο καφές Buondi Craft με τα μοναδικά 7 προϊόντα του «έρχεται» στο σπίτι σου, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις κάθε στιγμή τον αγαπημένο σου καφέ espresso και φίλτρου.

Στον καφέ φίλτρου μπορείς να βρεις εξαιρετικό χαρμάνι ποικιλιών Arabica, τον Buondi Craft 100% Arabica Selection 200g & 400g, µε νότες σοκολάτας, τροπικών φρούτων και κρασιού από την Κεντρική & Νότια Αµερική συνδυασμένο µε πληθωρικό καφέ από την Αιθιοπία, που αναδεικνύει νότες περγαµόντου και βοτάνων.

Η δεύτερη απολαυστική πρόταση είναι ο Βuondi Craft Yellow Bourbon Selection 200g, ένας ξεχωριστός µονοποικιλιακός καφές φίλτρου από την εξαιρετική ποικιλία Yellow Bourbon. Το ιδιαίτερο κλίκα της περιοχής σε συνδυασμό µε τις χαρακτηριστικές ιδιότητες της ίδιας της ποικιλίας, χαρίζουν στον Yellow Bourbon τα ασύγκριτα αρώματά του και τη βαθιά γλυκύτητά του. Μοναδικά απολαυστικός.

O καφές Buondi Craft έρχεται να μας περιγράψει τη σχέση του καθημερινού καφέ με τον άνθρωπο. Μέσα από μια αληθινή και πραγματική κινηματογράφηση, στο νέο του τηλεοπτικό σποτ, δίνει έμφαση στη σχέση που έχουμε με τον καφέ μας.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter