Ειδήσεις
Home / Προσωπα / Αποχωρεί από την Coca-Cola HBC ο CFO, Μ. Ήμελλος

Αποχωρεί από την Coca-Cola HBC ο CFO, Μ. Ήμελλος

Την πρόθεσή του να αποχωρήσει τα τέλη Μαρτίου του 2021 εξέφρασε ο επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών (CFO) της Coca-Cola HBC AG κ. Μιχάλης Ήμελλος.

Ο κ.  Ήμελλος θα εξακολουθήσει να εκτελεί τα καθήκοντά του μέχρι να διοριστεί ο διάδοχος του και στη συνέχεια θα παραμείνει στην εταιρεία για μία μεταβατική περίοδο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic, δήλωσε σχετικά: “Εκ μέρους όλων στην Coca-Cola HBC, θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για την ισχυρή του αφοσίωση και πολύτιμη συνεισφορά στην εταιρεία. Τα τελευταία οκτώ χρόνια, από τη θέση του CFO του ομίλου, ο Μιχάλης συνέβαλε καθοριστικά στη διαμόρφωση και εφαρμογή βασικών στρατηγικών αποφάσεων και πρωτοβουλιών που οδήγησαν με επιτυχία την Coca-Cola HBC εν μέσω περιόδων με προκλήσεις και ανάπτυξη, χτίζοντας έναν ισχυρό ισολογισμό και μια δυνατή ομάδα. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και συνεργασία του από την ανάληψη των καθηκόντων μου και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα παραμείνει στην εταιρεία για να διασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση”.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter