Ειδήσεις
Home / Εμπορευματα / Απάντηση της Δ.Ο.Φ στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Απάντηση της Δ.Ο.Φ στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε η Διεπαγγελματική Οργάνωση Π.Ο.Π. Φέτας (Δ.Ο.Φ.) προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου με αφορμή το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισε θετικά την σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

“Λυπούμαστε που ο κ. Περιφερειάρχης δεν καλωσόρισε θετικά την σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, ένα όνειρο πολλών ετών των τυροκόμων και των κτηνοτρόφων της χώρας μας.

Λυπούμαστε που δεν εκτίμησε ούτε εξήρε το γεγονός ότι η συμμετοχή των παραγωγικών φορέων από την Περιφέρειά του είναι πολύ σημαντική στη Διεπαγγελματική επιβεβαιώνοντας τη σημασία της Περιφέρειας Ηπείρου στο εθνικό αυτό προϊόν.

Λυπούμαστε που ο κ. Περιφερειάρχης χρησιμοποίησε κοινότυπες, γενικές και απολύτως ατεκμηρίωτες κατηγορίες που μόνο κακό κάνουν στο προϊόν και υπονομεύουν αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια σύστασης της Διεπαγγελματικής Φέτας που έκανε πολλές 10ετιες για να υλοποιηθεί.

Επειδή όλοι κρίνονται εκ των αποτελεσμάτων και όχι των εντυπώσεων, του συνιστούμε να περιμένει και να κρίνει μόνον από αυτά. Στο μεταξύ θεωρούμε αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι στο πλευρό της Διεπαγγελματικής συμβουλεύοντας και όχι κατηγορώντας εκ προοιμίου και μάλιστα χωρίς αποδείξεις.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να χτίζουν «γέφυρες» και όχι να γκρεμίζουν.

Το Δ.Σ της Δ.Ο.Φ”

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin