Ειδήσεις
Home / Top Slider / alfa: Εισέρχεται στην αγορά των σνακ με τα Pitatakia

alfa: Εισέρχεται στην αγορά των σνακ με τα Pitatakia

Δυναμική είσοδο στην αγορά των σνακ πραγματοποιεί η alfa με τα Pitatakia, ένα σνακ διατροφικής αξίας για κάθε ώρα και περίσταση. Tα Pitatakia, ζυμώνονται με ελαιόλαδο και ψήνονται στο φούρνο. Δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και διατίθενται σε 4 γεύσεις: φυσική, ρίγανη, κανέλα – ζάχαρη και πίτσα.

Tα Pitatakia φτιαγμένα από το φύλλο της alfa, «φρεσκοφουρνισμένο» και ιδιαίτερα τραγανό, κυκλοφορούν σε συσκευασίες των 100 γραμμαρίων και όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν αναγνωρίσιμα διατροφικά σύμβολα ανώτερης ποιότητας.

Τα Pitatakia διανέμονται πανελλαδικά στις αλυσίδες σουπερμάρκετ όσο και στην μικρή λιανική, περίπτερα και μίνι μάρκετ μέσω στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ΑΤΛΑΝΤΑ.  Ήδη το ποσοστό κάλυψης στην επικράτεια ξεπερνά το 70% των στοχευόμενων σημείων πώλησης και σύντομα αναμένεται η πλήρης κάλυψη της ελληνικής αγοράς.

Όπως αναφέρεται από την εταιτεία: “H alfa, μία υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, που κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά παραγωγής καταψυγμένων προϊόντων ζύμης, εξελίσσεται συνεχώς, επενδύει στην τεχνολογία και βελτιστοποιεί την ποιότητα και το εύρος των προϊόντων της. Με την είσοδό της στον τομέα των έτοιμων σνακ, η alfa, ακολουθώντας τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, θα συνεχίσει να συνδυάζει πλούσια, φυσικά συστατικά με σεβασμό, πάθος και φροντίδα για τη δημιουργία προϊόντων ζύμης με ξεχωριστό Μεσογειακό χαρακτήρα και εξαιρετική γεύση”.

 

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin