Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / ΑγνοMarket Meat: Εγκαινίασε νέο κατάστημα στη Δάφνη

ΑγνοMarket Meat: Εγκαινίασε νέο κατάστημα στη Δάφνη

Στις 13 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας υπεραγοράς κρεάτων ΑγνοMarket Meat στη Δάφνη.

Εκατοντάδες καλεσμένοι έδωσαν το παρόν στη Λεωφόρο Παπαναστασίου 4 στο μετρό Δάφνης, όπου το 4ο υπερσύγχρονο κατάστημα ΑγνοMarket Meat άνοιξε τις πόρτες του.

Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Δάφνης κύριος Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο οποίος τόνισε τη σημασία και την αξία του νέου αυτού καταστήματος για την περιοχή, τόσο σε οικονομικό όσο και κοινωνικό επίπεδο. Παρούσα ήταν και η αντιδήμαρχος Καλλιθέας κυρία Γιαννάκου-Πάσχου Άννα, καθώς η εταιρεία ΑγνοMarket Meat, έχει κατάστημα και στη συγκεκριμένη περιοχή ενώ από την δήμο Αγ. Δημητρίου παραβρέθηκαν ο κ. Σοφιανόπουλος και ο κ Διαβολίτσης.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, το νέο πρότυπο κατάστημα 600 τ.μ. ΑγνοMarket Meat, χαρακτηρίζεται από μοντέρνα αισθητική ενώ ο μελετημένος σχεδιασμός του επιτρέπει στον καταναλωτή να επιλέξει τα προϊόντα που θέλει με ευκολία και άνεση. Κρέατα από τις καλύτερες ελληνικές και ευρωπαϊκές φάρμες, όπως μοσχάρι, χοιρινό, κοτόπουλα και πολλά άλλα, ποιοτικά προϊόντα με τη σφραγίδα ΑγνοMarket Meat, η «Ζεστή Γωνιά» του καταστήματος με μοναδικά εδέσματα έτοιμα για απόλαυση, και φυσικά το φιλικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, έβαλαν την εταιρεία στην καρδιά και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin