Ειδήσεις
Home / Retail / AB: Ημέρα Εθελοντισμού για πέμπτη συνεχή χρονιά

AB: Ημέρα Εθελοντισμού για πέμπτη συνεχή χρονιά

Η ΑΒ Βασιλόπουλος διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 31 Μαΐου, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ». Η ενέργεια αυτή, που έχει καθιερωθεί, πλέον, στη συνείδηση των εργαζομένων της  εταιρείας, περιλαμβάνει δράσεις οι οποίες εστιάζουν στον  Άνθρωπο, στοχεύοντας στην ενίσχυση της συλλογικότητας και της προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Όπως κάθε χρόνο και με τους εργαζόμενους  «πρωταγωνιστές», έτσι και φέτος, κάθε κατάστημα, αποθήκη και διεύθυνση επιλέγει τη δράση και το φορέα που θέλει να υποστηρίξει. Οι πέντε εθελοντικές δράσεις  που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευθούν με το συνολικό ποσό των 15.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες των φορέων που έχουν επιλεχθεί.

Με στόχο να μεγιστοποιηθεί ο αντίκτυπος  της συγκεκριμένης ενέργειας στην κοινωνία, η ΑΒ καλεί όχι μόνο τους εργαζομένους της, αλλά και τις οικογένειές τους, φίλους, προμηθευτές, καταναλωτές και τοπικούς φορείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δώσουν δυναμικό παρόν στην «Ημέρα Εθελοντισμού».

Σε αυτό το πνεύμα εθελοντισμού, μέσω της αλληλεγγύης, της συμμετοχής και της συνεργασίας, η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να υποστηρίζει δράσεις με επιδίωξη τη βελτίωση της ποιότητας ζωής συνανθρώπων μας που μας έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα ευαισθητοποιεί τους εργαζομένους της προκειμένου να συμμετέχουν σε πρωτοβουλίες  με  όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλους!

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter