Ειδήσεις
Home / Retail / ΑΒ Βασιλόπουλος: 6ευρη «καταιγίδα» με προσφορές, δώρα και επιταγές

ΑΒ Βασιλόπουλος: 6ευρη «καταιγίδα» με προσφορές, δώρα και επιταγές

Η AB Βασιλόπουλος, καλωσορίζει το φθινόπωρο,  προκαλώντας μια μοναδική 6ευρη καταιγίδα! Για όλο τον Σεπτέμβριο, επιβραβεύει όσους εμπιστεύονται τα ΑΒητικά καταστήματα για τις αγορές τους και τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αποκλειστικά προνόμια και μοναδικά δώρα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας:

Για όλο τον Σεπτέμβριο, θα σημειώνεται … 6ευρη καταιγίδα, που θα προσφέρει στους κατόχους της ΑΒ Plus, όχι μία αλλά δύο 6ευρες επιταγές, για κάθε 200 πόντους που συλλέγουν με αγορές με την κάρτα τους.

Στην ΑΒ όμως, κερδίζετε ακόμα περισσότερα! Κάθε εβδομάδα ένας τυχερός κερδίζει μετά από κλήρωση τα ψώνια της χρονιάς σε 6ευρες επιταγές ή ένα FIAT 500, για εύκολες μετακινήσεις και ευχάριστες βόλτες.

Αναζητήστε το δεκαπενθήμερο έντυπο, ανακαλύψτε προϊόντα που χαρίζουν πόντους και επωφελειθείτε από τις μοναδικές προσφορές. Περισσότερες πληροφορίες για την ΑΒητικη 6ευρη καταιγίδα μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website της ΑΒ www.ab.gr  και στα social media της εταιρίας μας.

Όλοι εμείς στην ΑΒ Βασιλόπουλος, αντιλαμβανόμαστε τις καθημερινές ανάγκες των πελατών μας, και ανταμείβουμε στην πράξη την εμπιστοσύνη τους.  Ανανεώνοντας καθημερινά τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε πάντα το καλύτερο, κάνουμε τα ψώνια διασκέδαση με μοναδικές προσφορές και μεγάλα δώρα!

*Η ενέργεια της Τετάρτης, ισχύει για συνολική αξία αγορών ανά ημέρα, με την αφαίρεση τυχόν εκπτώσεων, προσφορών & επιταγών.

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Google+
Google+