Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / 33 ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση FOOD & LIFE στο Μόναχο

33 ελληνικές επιχειρήσεις στην έκθεση FOOD & LIFE στο Μόναχο

Με 33 Έλληνες παραγωγούς, επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και εκλεκτών παραδοσιακών προϊόντων θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE 2016, η οποία πραγματοποιείται από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016, στο Μόναχο.

Η Ελληνική Ομαδική Συμμετοχή, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, επίσημου αντιπροσώπου του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, διοργανώνεται για 3η φορά από την εταιρία – μέλος του Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion.

Ειδικότερα, στην έκθεση θα συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου με 21 συνεκθέτες: ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΚΙΤΣΟΣ, ΑΦΟΙ ΒΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, “EPERION” – ΣΠΥΡΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, HIGHLAND ΟΡΕΙΝΗ ΓΗ, ΚΟΜΙΝΗ ΒΙΟ HERBS, ΚΤΗΜΑΤΑ ΕΥΔΟΞΙΑ, ΜΕΛΙ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ, METSOVITA-ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ Α.Ε., ΜΙΚΡΟ ΚΤΗΜΑ ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗ, ΜΟΝΟΛΙΘΙ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΤΣΩΡΑ, ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΖΟΪΝΟΣ, ΟΥΖΟ ΡΟΥΜΠΟΥ, ΠΑΝΔΩΡΑ ΓΑΙΑ, PARAGAEA, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ, ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΥΘΙΚΟΝ, UNIQUE GREEK PRODUCTS και ΦΑΡΜΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ.

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος επίσης 11 Έλληνες παραγωγοί, 7 υπό την ονομασία ΑΡΙΣΤΑΡΧΟΣ/SYNERGY MARKETING, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΔΡΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΝΤΟΝΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΥΡΙΟΚΕΦΑΛΙΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ και ΡΟΣΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και επιπλέον 4, οι εξής: DIVINUM, EUPHORIA SECRETS, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και ΡΟΔΑΜΥ.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί show μαγειρικής με βραβευμένο chef, που θα παρουσιάσει ζωντανά μπροστά στο κοινό, σε ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, πρωτότυπες γαστρονομικές συνταγές, φτιαγμένες από τα εκλεκτά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών, που συμμετέχουν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι η έκθεση προσεγγίζει ετησίως πάνω από 100.000 ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 και στην εταιρία K.L.Ni. Promotion, στο τηλ. 210 68 40 475.

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.de

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin