Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Συνεργασία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» – Τσατσαρωνάκη με Δημήτρη Σκαρμούτσο

Συνεργασία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» – Τσατσαρωνάκη με Δημήτρη Σκαρμούτσο

H ελληνική κρητική αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ προχώρησε σε συνεργασία με τον chef  Δημήτρη Σκαρμούτσο. Η έναρξη της συνεργασίας ανακοινώθηκε σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στον παλιό παραδοσιακό φούρνο της οικογένειας Τσατσαρωνάκη στον Πλάτανο Κισσάμου της Κρήτης, το σημείο στο οποίο ξεκίνησε η ιστορία της εταιρείας πριν από εβδομήντα χρόνια.

Η οικογένεια «το Μάννα» Τσατσαρωνάκη είναι η πρώτη ελληνική αρτοποιία που «άνοιξε» την κατηγορία του παξιμαδιού στην ελληνική αγορά, ενώ σήμερα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων «το Μάννα» που ικανοποιούν κάθε γούστο. Παραμένοντας πάντα πιστή στη παράδοση και τις αξίες της Κρητικής γης, η αρτοποιία «ΤΟ ΜΑΝΝΑ» Ν. ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕεξελίσσεται συνεχώς ώστε να συμβάλλει στην δυναμική ανάπτυξη της σύγχρονης διατροφής. Γι΄ αυτό και επέλεξε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο ως τον food ambassador, που ταυτίζεται με την φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας.

Η συνεργασία με τον chef Δ. Σκαρμούτσο συμβάλλει στην προσπάθεια της εταιρείας να ενημερώσει το κοινό ως προς τη σημασία της μεσογειακής διατροφής, την διατροφική αξία του παξιμαδιού «το Μάννα» και το πώς μπορεί να ενταχθεί στις καθημερινές διατροφικές συνήθειες των καταναλωτών, όλες τις ώρες της ημέρας. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση, αναδεικνύεται περισσότερο μέσα από τις γευστικές προτάσεις του κ. Σκαρμούτσου, χάρη σε συνταγές που ενώνουν την παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική κουλτούρα.

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας, κ. Ελένη Τσατσαρωνάκη, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τον κ. Δημήτρη Σκαρμούτσο στην οικογένεια μας. Είμαστε μια εταιρία με πλούσια πολιτιστική και διατροφική κληρονομιά και σε συνεργασία  με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στόχος μας είναι να φέρουμε στο προσκήνιο το παξιμάδι, αναδεικνύοντας την πλούσια διατροφική αξία του».

Επιπλέον, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε: «Η Κρήτη είναι ένας ευλογημένος τόπος, φημισμένος για τα προϊόντα της, τους ανθρώπους της και την ξεχωριστή της κουλτούρα. Είμαι ενθουσιασμένος για τη συνεργασία μου με αυτή την ξεχωριστή οικογένεια θέτοντας ως κοινό στόχο να γνωρίσει ο κόσμος τους μοναδικούς διατροφικούς συνδυασμούς του παξιμαδιού «το Μάννα». Συνδυασμοί που αφορούν όλα τα γεύματα της ημέρας με πολλά και διαφορετικά προϊόντα, πέρα από αυτά που έχουμε συνηθίσει να το συνδυάζουμε έως τώρα».

Μοιραστείτε τοEmail this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin