Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

alfa: 4 νέες γεύσεις για το σνακ Pitatakia

Τα Pitatakia, εμπλουτίζονται με 4 νέες γεύσεις, ανεβάζοντας στις 8 συνολικά τις προτάσεις της alfa για ένα σνακ διατροφικής αξίας, που ταιριάζει σε κάθε ώρα και περίσταση.

Ειδικότερα, οι τραγανές μπουκίτσες φύλλων της alfa είναι πλέον διαθέσιμες και στις γεύσεις Ολικής Άλεσης – Μεσογειακή – Pesto Βασιλικού και BBQ.

Η πρώτη σειρά γεύσεων, Φυσική, Ρίγανη, Κανέλα – Μαύρη Ζάχαρη και Πίτσα έτυχε θερμής υποδοχής και αγαπήθηκε γρήγορα από τους Έλληνες καταναλωτές. Ειδικότερα, τα Pitatakia φτιαγμένα από το υπέροχο φύλλο της alfa, ζυμωμένα με ελαιόλαδο και αγνά υλικά, χωρίς συντηρητικά, σε ένα μόλις τετράμηνο από την τοποθέτησή τους στα ράφια, κατέκτησαν μερίδιο αγοράς άνω του 16%  στην κατηγορία τους.

Τα Pitatakia είναι μία νέα γευστική πρόταση που συνδυάζει την ευκολία του σνακ με την απόλαυση του τραγανού και κριτσανιστού φύλλου ζύμης με ακαταμάχητη νοστιμιά. Με επίκεντρο τη φιλοσοφία της alfa για ασφαλείς και ποιοτικές διατροφικές επιλογές με αγνά και εκλεκτά υλικά, τα Pitatakia, ζυμώνονται με ελαιόλαδο και ψήνονται στο φούρνο. Δεν είναι τηγανισμένα, δεν περιέχουν συντηρητικά και τρανς λιπαρά και όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας φέρουν αναγνωρίσιμα διατροφικά σύμβολα ανώτερης ποιότητας.