Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Όσπρια 3αλφα δια χειρός Ελλήνων Παραγωγών

Όσπρια 3αλφα δια χειρός Ελλήνων Παραγωγών

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε, είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που οργάνωσε από το 2009 τους τοπικούς προμηθευτές της, δημιουργώντας την «ομάδα παραγωγών 3αλφα» που σήμερα αριθμεί 330 ενεργά μέλη.

Η Καβάλα, οι Σέρρες, το Κιλκίς , ο Έβρος, η Θεσσαλονίκη, οι Πρέσπες, η Καστοριά, η Λάρισα, η Βοιωτία και η Κορινθία είναι μόνο μερικά σημεία της Ελληνικής περιφέρειας όπου οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί καλλιεργούν όσπρια 3αλφα εφαρμόζοντας Πιστοποιημένες Διαδικασίες σύμφωνα με το Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στην Γεωργική Παραγωγή ρυζιών και οσπρίων (AGRO 2-1, AGRO 2-2). Το Σύστημα αυτό είναι βασισμένο σε ορθές γεωργικές πρακτικές που σέβονται το περιβάλλον, προστατεύουν την υγεία του παραγωγού- καλλιεργητή και συνδράμουν ώστε το τελικό προϊόν να προσφέρεται στον καταναλωτή ακόμα πιο υγιεινό και ασφαλές.

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. έχοντας πάντα σαν κεντρικό της άξονα να προσφέρει τα ποιοτικότερα και αγνότερα προϊόντα, επιλέγει και φέρνει στο τραπέζι σας τους καλύτερους καρπούς της ελληνικής γης, όπως φασόλια (χονδρά, πλακέ, μέτρια, γίγαντες), φακές, ρεβίθια και φάβα. Παράλληλα δίνει την δυνατότητα στους καταναλωτές να γνωρίζουν τον τόπο προέλευσης τους αλλά και το ονοματεπώνυμο του παραγωγού, αναγράφοντάς τα στην συσκευασία του κάθε προϊόντος.