Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Goody’s Burger House ταξιδεύει στην Αυστραλία

Το Goody’s Burger House ταξιδεύει στην Αυστραλία

Το πρώτο Goody’s Burger House στην Αυστραλία, ανοίγει ο όμιλος εστίασης της Vivartia. Ο όμιλος συνεχίζει να επενδύει σε νέες σημαντικές αγορές εκτός συνόρων καθώς τα πρώτα αποτελέσματα του νέου concept «Goody’s Burger House» στην Ελλάδα έχουν προσελκύσει διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον. 

Η εταιρεία προχωρά στο άνοιγμα του πρώτου Goody’s Burger House στην πόλη της Μελβούρνης με τα 4.000.000 κατοίκους. Στόχος να αποτελέσει το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goody’s σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών. Το πενταετές πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία τουλάχιστον 10 εστιατορίων στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Η εταιρεία που επιλέχθηκε για την αποκλειστική ανάπτυξη του σήματος στην Αυστραλία είναι η Mediterranean Fast Casual Restaurants Ltd.

Ο όμιλος εστίασης της Vivartia σχεδιάζει την ανάπτυξη των σημάτων του στη Λευκορωσία, στην Αλβανία, στην Κύπρο, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία. Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα, και μέχρι τα μέσα του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους οκτώ ακόμα καταστήματα Goody’s και Flocafé στην Αλβανία, στη Βουλγαρία, στη Δημοκρατία του Κοσόβου, στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, στη Λιβύη και στην Αίγυπτο.

Να σημειωθεί ότι η Goody’s διαθέτει ήδη 150 εστιατόρια σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία, FYROM και Λευκορωσία και δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1975.