Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Το Μπαρ Μπεε Κιου με νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι

Το Μπαρ Μπεε Κιου με νέο κατάστημα στο Χαλάνδρι

Μετά τη διπλή παρουσία του σε Πειραιά και Ν. Σμύρνη, που προσέλκυσε τους burger lovers από όλα τα σημεία της Αθήνας, το αγαπημένο μπεργκεράδικο Μπαρ Μπεε Κιου χορταίνει πλέον και τους θερμούς υποστηρικτές του στο Χαλάνδρι, με το νέο του κατάστημα στην οδό Κολοκοτρώνη! Έχοντας ταυτιστεί με το “απόλυτο μπέργκερ” και πληρώντας προδιαγραφές αμερικάνικων γεύσεων, το Μπαρ Μπεε Κιου επεκτείνει το δίκτυό του, μεταφέροντας την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία των πιάτων του και στα Βόρεια Προάστια.

Διατηρώντας το φιλόξενο και οικείο περιβάλλον των καταστημάτων του, αλλά και το φημισμένο, πλούσιο σε ανατρεπτικά μπέργκερ με ευφάνταστα ονόματα κατάλογό του, το Μπαρ Μπεε Κιου άνοιξε τις πόρτες του και προσφέρει τα signature μπεργκερ του στο νέο του κατάστημα στο Χαλάνδρι. Σερβίροντας τα ξακουστά του μπιφτεκόψωμα και προσθέτοντας κάθε μήνα και από ένα νέο λαχταριστό μπέργερ, το Μπαρ Μπεε Κιου στο Χαλάνδρι θα μετατραπεί σε ακόμα ένα hot spot ποικιλίας γεύσεων και εξαιρετικής ποιότητας υλικών. Από το φρέσκο κιμά Black Angus Ιρλανδίας, μέχρι τις σπέσιαλ μερίδες και τις τηγανητές πατάτες σε διάφορες παραλλαγές, το νέο κατάστημα θα αποτελέσει ακόμη ένα σημείο αναφοράς απολαυστικών πιάτων, όπως ο Γενναίος, Άγγλος Ασθενής και Grill em All, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο τις προτιμήσεις του κοινού.

Το Μπαρ Μπεε Κιου, έχοντας συμπεριληφθεί από το List25 στη λίστα με τα πιο νόστιμα μπέργκερ για το 2014 και αποτελώντας το δημιουργό του “Καλύτερου μπέργκερ” του Athens Burger Fest 2016, επεκτείνει την παρουσία του προσκαλώντας τους σταθερούς αλλά και νέους υποστηρικτές, ενισχύοντας περαιτέρω την καθιέρωση των μοναδικών του μπέργκερ.

Το νέο κατάστημα Μπαρ Μπεε Κιου βρίσκεται στο Χαλάνδρι στη διεύθυνση Κολοκοτρώνη 5, Τηλ: 2106849468