Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα Starbucks γιορτάζουν την Παγόσμια Ημέρα Καφέ με μια μοναδική προσφορά  

Τα Starbucks γιορτάζουν την Παγόσμια Ημέρα Καφέ με μια μοναδική προσφορά  

Τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, τα Starbucks γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ μαζί με όλους τους φίλους του καφέ  προσφέροντας σε Grande μέγεθος Freddo EspressoCappuccinoFreddo CappuccinoAmericano και Iced Americano στην τιμή των 2,5€.

Από το πρωί και μόνο για την 1η Οκτωβρίου, οι φίλοι του καφέ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν, να συνεχίσουν ή να ολοκληρώσουν τη μέρα τους, απολαμβάνοντας τον αγαπημένο τους καφέ…σε ειδική τιμή.

Στην ανακοίνωση των Starbucks αναφέρεται:

“Μέσα από κάθε κούπα καφέ που προσφέρουν οι Starbucks baristas καθημερινά στα καταστήματά μας, μοιράζονται μαζί σας το πάθος, την δεξιοτεχνία και την …παράδοση τους στον καφέ, βλέποντας σε κάθε δόσηStarbucks espresso που εκχυλίζουν, μοναδικές στιγμές απόλαυσης για όλους!

Με αυτόν τον τρόπο, τα Starbucks θα γιορτάσουν το πάθος τους, που μετρά πλέον δεκαετίες, την αφοσίωσή τους για τη δημιουργία του τελειότερου γευστικά καφέ καθώς και τη δέσμευσή τους για ακόμη περισσότερα χρόνια εξειδίκευσης και προσφοράς εξαιρετικής ποιότητας καφέ σε όλον τον κόσμο με συνέπεια, υπευθυνότητα και ήθος. Ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και την προτίμησή σας αυτά τα δεκαέξι χρόνια που τα Starbucksείναι στην Ελλάδα.

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας στα Starbucks με τον καλύτερο τρόπο: απολαμβάνοντας έναν υπέροχα φτιαγμένο, με πάθος και αγάπη, καφέ”.