Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Τα ρύζια και όσπρια της 3αλφα στο 3o Shape Food Workshop

Τα ρύζια και όσπρια της 3αλφα στο 3o Shape Food Workshop

Τα ρύζια και όσπρια 3αλφα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την μεγάλη γιορτή της σωστής διατροφής, το 3ο Shape Food Workshop που πραγματοποιήθηκε στο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall το Σάββατο 13 Οκτωβρίου λίγες μέρες πριν την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής.

Με τη βοήθεια της ομάδας του Shape και της διατροφολόγου Δέσποινας Μαρσέλου, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου μυήθηκαν στον κόσμο της φυτικής πρωτεΐνης που παράγεται από τα ρύζια και τα όσπρια και την σημασία της ένταξής τους στο καθημερινό τραπέζι, μία θέση που επάξια κατέχει η 3αλφα εδώ και 50 χρόνια. Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί: Παρουσιάστηκε το απόλυτο νέο διατροφικό trend, τα buddha bowls, καθώς τα όσπρια και ρύζια της 3αλφα αποτελούν την ιδανική επιλογή για διάφορους τρόπους δημιουργίας τους.

Παράλληλα με τα διαδραστικά εργαστήρια του 3ου Shape Food Workshop, η προωθητική ομάδα της 3αλφα υποδέχτηκε τους επισκέπτες του εμπορικού κέντρου στο επίπεδο 0 σε ένα σκηνικό που θύμιζε τραπεζαρία ενός φιλόξενου σπιτιού, το μέρος δηλαδή που αποτελεί το κέντρο κάθε ελληνικού νοικοκυριού και όπου τα προϊόντα 3αλφα πρωταγωνιστούν με την θρεπτική τους αξία και την ποιοτική τους γεύση.

Εκεί οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλη τη γκάμα των προϊόντων της 3αλφα από τα κλασικά ρύζια και όσπρια μέχρι τη σειρά με τα ρύζια του κόσμου, τα όσπρια των Ελλήνων παραγωγών και τα νέα προϊόντα τις φακές Beluga και τις Κόκκινες φακές καθώς και να ενημερωθούν με σχετικό φυλλάδιο για tips και μυστικά διατροφής και ευεξίας.