Ειδήσεις
Home / Retail / Τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Τα ΟΚ! Anytime Markets στηρίζουν τον Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

Τα ΟΚ! Anytime Markets μένοντας πιστά στη δέσμευσή τους για αλληλεγγύη και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, υλοποιούν και υποστηρίζουν ποικίλες δράσεις προς όφελος παιδιών και οικογενειών που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στελέχη της εταιρίας βρέθηκαν στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που σηματοδοτεί κάθε χρόνο το επιτυχές κλείσιμο της χρονιάς. Η εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε στον ξενώνα του Ιδρύματος που φιλοξενούνται παιδιά και οικογένειες από την επαρχία.

Σταθερός σύμμαχος των ΟΚ! Anytime Markets και γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο, ο σεφ Ιάκωβος Απέργης μαγείρεψε για καλό σκοπό και εξέπληξε όλους τους παρευρισκόμενους με τις δημιουργίες του. Τα ΟΚ! Anytime Markets προσέφεραν όλες τις πρώτες ύλες για το γεύμα που επιμελήθηκε ο σεφ.

Η Μαρία Αρτίκη, υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε στη σημερινή γιορτή και συνδράμαμε στους πολύ σημαντικούς σκοπούς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ιάκωβο Απέργη που ανταποκρίνεται σε κάθε μας κάλεσμα και προσφέρει με περίσσια αγάπη γεύματα ανθρωπιάς. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε με συνέπεια και αφοσίωση δράσεις που έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά και συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός υγιούς και ευτυχισμένου περιβάλλοντος για τα ίδια και τις οικογένειές τους».

Η κυρία Άννα Παναγοπούλου, Διευθύντρια του Ξενώνα του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» ανέφερε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα ΟΚ! Anytime Markets που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια μας και με την προσφορά τους ενίσχυσαν την επιτυχία της εκδήλωσης. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε να σας έχουμε αρωγούς και συμπαραστάτες στο έργο μας».