Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Συμμετοχές “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” στη “SIAL Paris” 2018

Συμμετοχές “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ” στη “SIAL Paris” 2018

Ηχηρό “παρών” έδωσαν επιχειρήσεις-μέλη της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων “SIAL Paris”, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21-25 Οκτωβρίου, επιβεβαιώνοντας με τη συμμετοχή τους την εξωστρέφεια και την καινοτομία  που χαρακτηρίζουν και τις 48 έως σήμερα εταιρείες της ένωσης.

Ειδικότερα, με 13 συμμετοχές επιχειρήσεων που φέρουν στα προϊόντα τους το σήμα αναγνωρισιμότητας “ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”,  ως μέρος της  Ελληνικής εκπροσώπησης στην παγκόσμια συνάντηση επαγγελματιών του κλάδου, συνέβαλε στην κατάκτηση της 6ης θέσης σε επίπεδο αριθμού εκθετών, προωθώντας το μήνυμα “Invest in Taste” που υπογραμμίζει την ποιότητα και τη μοναδική γεύση με τις οποίες ταυτίζεται το Ελληνικό προϊόν. Επιπλέον, την εθνική συμμετοχή που ενίσχυσαν οι εταιρείες-Μέλη της Πρωτοβουλίας, όπως  Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Βίκος, ΕΖΑ, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Ευβοϊκή Ζύμη, Βιολάντα, Χαϊτογλου, Regina,Sativa, Καλαμάτα Παπαδημητρίου και Cretan Mill επιβράβευσε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βασίλης Κόκκαλης που επισκέφθηκε την Έκθεση συνοδευόμενος από την Πρέσβη της Ελλάδας στη Γαλλία, κ. Αγλαΐα Μπαλτά.

Με τη δυναμική παρουσία τους στη διεθνή διοργάνωση, τα Μέλη της Πρωτοβουλίας υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την ανάδειξη της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, τη διείσδυσή της στις διεθνείς αγορές, καθώς και την προβολή της αξίας των Ελληνικών προϊόντων εκτός συνόρων.