Ειδήσεις
Home / Top Slider / Σουρωτή: Ο Βασίλης Ευκαρπίδης, νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Σουρωτή: Ο Βασίλης Ευκαρπίδης, νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Tον κ. Βασίλη Ευκαρπίδη επέλεξε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Γενικού Διευθυντή της ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε., κατά την τελευταία του σύγκλισή του.

Όπως αναφέρεται από την εταιρεία, ο κ. Ευκαρπίδης κατέχει πολυετή εμπειρία σε διοικητικές θέσεις εταιριών, σε Ελλάδα και εξωτερικό, υλοποιώντας πολλά επιτυχημένα projects σε Ευρώπη, Αμερική και Μέση Ανατολή.

Η υψηλή εξειδίκευση του στην ανάπτυξη διεθνών brands και δικτύων διάθεσης ενισχύει τους στρατηγικούς και εμπορικούς στόχους της ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. και υπόσχεται μια πιο δυναμική υπόσταση διεισδύοντας στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η πλήρωση της θέσης θα συμβάλλει καθοριστικά στη δομική ανασυγκρότηση της ιστορικής εταιρείας, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία ενός αιώνα αδιάληπτης λειτουργίας.

Ο κ. Ευκαρπίδης, σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ανέφερε:

«Καλωσορίζουμε τον δεύτερο αιώνα ζωής αυτής της σπουδαίας εταιρείας και ενός προϊόντος  μοναδικής ποιότητας και σύστασης που με βεβαιότητα μπορεί να αναμετρηθεί επάξια, με διεθνώς καταξιωμένες μάρκες. Στην νέα της εποχή το όραμα της  ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε. επικεντρώνεται στην ανθρώπινη καταναλωτική εμπειρία, την ανάδειξη των ανώτερων χαρακτηριστικών ποιότητας και στην βελτιστοποίηση των δικτύων διάθεσης.  

Επιπλέον, ο κ. Ευκαρπίδης τόνισε: «Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε καθένα από τους 116  σημερινούς εργαζομένους, αλλά και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά τα 100 χρόνια, επιτρέποντας μας σήμερα να συνεχίσουμε με όραμα την πορεία αυτής της ιστορικής εταιρείας».