Ειδήσεις
Home / Retail / «Πετυχαίνουμε Μαζί» με τα METRO Cash & Carry

«Πετυχαίνουμε Μαζί» με τα METRO Cash & Carry

H ελληνική αλυσίδα χονδρικής πώλησης METRO Cash & Carry, δημιούργησε το πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε μαζί» που στόχο έχει να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασης. Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και σε έναν κλάδο που έχει υποστεί πιέσεις, τα METRO Cash & Carry βρίσκονται δίπλα στον επιχειρηματία μεριμνώντας για την κατάρτισή του και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησής του σε όλα τα επίπεδα.

Τα METRO Cash & Carry υλοποιούν το Πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «Πετυχαίνουμε μαζί», το οποίο θα δώσει, μεταξύ άλλων προνομίων, τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις εστίασης να παρακολουθήσουν ένα διευρυμένο κύκλο σεμιναρίων από αναγνωρισμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι θα αναλύσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες και διαδικασίες που αφορούν στις επιχειρήσεις τους.

Τα σεμινάρια του Προγράμματος θα πραγματοποιηθούν στην 1 και 2 Οκτωβρίου, στην Αθήνα στο Optima Gastronomy Lab, Πειραιώς 35, Μοσχάτο. Με το πρόγραμμα «Πετυχαίνουμε μαζί», η εταιρεία θα προσφέρει στους πελάτες της, την ευκαιρία να ενημερωθούν από ειδικούς του κλάδου, για τις εξελίξεις και βέλτιστες πρακτικές που αφορούν σε διάφορους τομείς του επαγγέλματός τους απολύτως δωρεάν.

Ομιλητές των σεμιναρίων θα είναι:

  • Ο Βασίλης Καρκατζούνης Chief Legal Officer της πρωτοποριακής πλατφόρμας νομικής πληροφόρησης Lawspot με θεματολογία «Νομικές εξελίξεις που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας»
  • Ο καταξιωμένος nomad chef Ανδρέας Λαγός με θεματολογία «Η κουζίνα έχει τον πρώτο ρόλο: τάσεις, γεύσεις, οργάνωση, άνθρωποι»
  • Ο Ανδρέας Ματθίδης sommelier – Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχόων, με θεματολογία «Το κρασί στην επιχείρησή μας»
  • Ο Σπύρος Κερκύρας, CEO της Bar Solutions, με θεματολογία «H οργάνωση ενός επιτυχημένου μπαρ σε 10 απλά βήματα»

Η Μαριάννα Παπαδοπούλου, Γενική Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της METRO AEBE, δήλωσε σχετικά: «Για τα METRO Cash & Carry, η ουσιαστική στήριξη των συνεργατών μας σε όλα τα επίπεδα, αποτελεί προτεραιότητα της επιχειρηματικής μας δράσης. Θέλουμε να αποτελούμε σύμμαχο ανάπτυξης και αξιόπιστο συνεργάτη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων εστίασης, συμβάλλοντας έμπρακτα στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών τους και στην επιχειρηματική τους εξέλιξη κι ανάπτυξη».