Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Περπατάμε για την καρδιά μας με το Becel ProActiv και τον ΣΚΑΪ

Περπατάμε για την καρδιά μας με το Becel ProActiv και τον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ και το Becel ProActiv, μας καλούν να περπατήσουμε για την καρδιά μας! Για τρεις Κυριακές, στις 4 & 18 Νοεμβρίου και στις 2 Δεκεμβρίου, περπατάμε σε διαδρομές χαμηλής δυσκολίας και ξεναγούμαστε από ειδικούς, σε όμορφα μονοπάτια του αστικού μας ιστού. Στα πρώην βασιλικά κτήματα Τατοΐου (4/11), στη Μονή Καισαριανής (18/11) και στον Εθνικό Κήπο (2/12).

Και οι τρεις διαδρομές θα γίνουν αφορμή  να συνειδητοποιήσουμε πόσο απλό κι ευχάριστο είναι να βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας, ωφελώντας την υγεία μας.

Άλλωστε, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι άνθρωποι που περπατούν τακτικά και ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, έχουν περισσότερες πιθανότητες να κρατούν γερή την καρδιά τους σε σύγκριση με όσους δεν ασκούνται. Βασική προϋπόθεση, βέβαια για όλα αυτά είναι να συνδυάζεται η άσκηση με μια ισορροπημένη διατροφή, μακριά από καταχρήσεις και με περιορισμό της ζάχαρης και των κορεσμένων λιπαρών.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το Becel ProActiv είναι, εδώ και 18 χρόνια, ένας από τους πιο πολύτιμους συμμάχους για την υγεία της καρδιάς μας. Περιέχει φυτικές στερόλες ώστε, με καθημερινή χρήση, να μειώνει αποτελεσματικά τη χοληστερίνη με φυσικό τρόπο. Επιπλέον, είναι πολύ γευστικό, διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων – προϊόντα επάλειψης, γάλατα με χαμηλά ή 0% λιπαρά, επιδόρπια και ροφήματα γιαουρτιού – και είναι ιδανικό, όχι μόνο για επάλειψη στο ψωμί, αλλά και ως βάση για νόστιμα υγιεινά σνακ και γεύματα για όλες τις στιγμές της ημέρας.

Ας σημειώσουμε, λοιπόν, τις ημερομηνίες και ας ακολουθήσουμε την πρόσκληση του ΣΚΑΪ  και του Becel ProActiv για μια ωραία δράση, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια και τη διάθεση να περπατήσουμε με την καρδιά μας!