Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Νηρεύς: Βραβείο ανώτερης γεύσης για την τσιπούρα και το λαβράκι

Νηρεύς: Βραβείο ανώτερης γεύσης για την τσιπούρα και το λαβράκι

Με το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2018 (Superior Taste Award 2018) διακρίθηκαν η τσιπούρα και το λαβράκι της ΝΗΡΕΥΣ στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute (iTQi), με έδρα τις Βρυξέλλες.

Με τη διάκριση αυτή συμπληρώνεται η γκάμα των προϊόντων της ΝΗΡΕΥΣ τα οποία είναι βραβευμένα για την ανώτερη γεύση τους.

Το “iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης” είναι η μόνη σφραγίδα ποιότητας στη γεύση η οποία δίνεται από διαμορφωτές γνώμης, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelen, Σεφ & Γευσιγνώστες. Οι κριτές της επιτροπής του iTQi, προερχόμενοι από 17 διαφορετικές χώρες, είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, κάθε προϊόν υπόκειται σε μια γευσιγνωσία στα ‘τυφλά΄ σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα παρουσία του Βέλγου Πρέσβη στην Αθήνα και των μελών της Κριτικής Επιτροπής του iTQi. Η τελετή απονομής των Βραβείων στους Έλληνες παραγωγούς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Divani Palace Acropolis