Ειδήσεις
Home / Retail / Νέο blog από τα ENA Food Cash&Carry

Νέο blog από τα ENA Food Cash&Carry

Τα ENA FOOD Cash&Carry, με μακρά εμπειρία στην αγορά τροφίμων, συναντούν καθημερινά με αποτελεσματικότητα τις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, η εταιρεία κάνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στους πελάτες της και τους καλωσορίζει στο νέο πρωτοποριακό BLOG, bBlog.enafood.gr.

Τοποθετώντας στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες κάθε σύγχρονου επιχειρηματία, τα ENA FOOD Cash&Carry αξιοποιούν την τεχνολογία και δημιουργούν ένα ακόμα καινοτόμο κανάλι επικοινωνίας στο digital περιβάλλον.

Στις πέντε (5) βασικές θεματικές ενότητες του νέου BLOG, μπορεί κανείς να βρει ιδανικές λύσεις, πληροφορίες και απαντήσεις για σημαντικούς άξονες του χονδρεμπορίου αλλά και του λιανεμπορίου, HORECA που εξυπηρετεί:

1)           Νέες τάσεις

2)           Επιδοτήσεις

3)           Βασικές γνώσεις αύξησης της πελατείας

4)           Πρακτικές συμβουλές βελτίωσης της επιχείρησης

5)           Προωθητικές ενέργειες

Μέσα από αξιόπιστα άρθρα, συνεντεύξεις ειδικών και ευφάνταστες συνταγές για επαγγελματική κουζίνα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις σύγχρονες τάσεις, ενσωματώνοντας στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά στη δική σας επιχείρηση. Τo περιεχόμενo του BLOG ανανεώνεται κάθε εβδομάδα με σκοπό να παρουσιάζει τις πιο σύγχρονες εξελίξεις του κλάδου.