Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Νέα σειρά δωδώνη σοκολάτα 2018

Νέα σειρά δωδώνη σοκολάτα 2018

Η δωδώνη, από το 1967 που ιδρύθηκε έχει ταυτιστεί με το παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής, και φέτος λανσάρει χειροποίητα είδη σε σοκολατάκια και πλάκες σοκολάτας, και μας καλεί να τα απολαύσουμε μόνοι ή με παρέα, αλλά και να τα προσφέρουμε ως υπέροχο δώρο, φέτος τις γιορτές.

Η μεγάλη εμπειρία της δωδώνης στη ζαχαροπλαστική δημιούργησε και φέτος χειροποίητες σοκολάτες υψηλής ποιότητας. Χωρίς όρια στην φαντασία, η δωδώνη παρασκευάζει γευστικά μοναδικές προτάσεις με μια ευρεία συλλογή από λαχταριστές πραλίνες, σοκολατένια κεράσματα, πλάκες λευκής, υγείας και σοκολάτα γάλακτος, παιδικά γλειφιτζούρια, όλα παρασκευασμένα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, απεριόριστη φροντίδα και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας.

Έχοντας ως βάση σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας, η δωδώνη χρησιμοποιεί καρπούς κακάου που προέρχονται από επιλεγμένες περιοχές της Ιάβας, στην Ινδονησία, όπου παράγονται οι καλύτερες ποικιλίες του κόσμου. Όταν οι καρποί έρθουν στην Ευρώπη, διαχωρίζονται και καβουρδίζονται για να αναδύονται συνολικά πάνω από 480 αρώματα, όπως πορτοκαλιού, καφέ, γαρύφαλλου, δαμάσκηνου, κ.α. Παράλληλα, με μεγάλο χρόνο ωρίμανσης (+48 ώρες) που προσδίδει μια ομοιόμορφη και βελούδινη γεύση, οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια δωδώνη περιέχουν μικρότερο ποσοστό ζάχαρης, σε σύγκριση με τον μ.ο. της αγοράς, ξεχωρίζουν για το βούτυρο κακάο, αντί άλλων λιπαρών ουσιών, ενώ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ποιοτικούς ξηρούς καρπούς (15-30%).