Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μύλοι Λούλη: Δωρεά εξοπλισμού στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αλμυρού

Μύλοι Λούλη: Δωρεά εξοπλισμού στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αλμυρού

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε η παράδοση δωρεάς εξοπλισμού της εταιρίας ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ προς το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αλμυρού, στην αίθουσα εκδηλώσεων των 1ου ΕΠΑΛ – 1ου ΕΚ Αλμυρού.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Διευθυντής του εργοστασίου της Μύλοι Λούλη κος Λεωνίδας Κοζανίτης και η υπεύθυνη του τμήματος εταιρικής υπευθυνότητας κα Λήδα Μαλικέντζου και εκ μέρους της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας παρευρέθησαν ο Διευθυντής κος  Σωκράτης Σαβελίδης, οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικών θεμάτων & Μαθητείας καθώς επίσης ο διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Αλμυρού, εκπρόσωποι του Δήμου Αλμυρού, το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και πλήθος μαθητών του σχολείου.

Η Μύλοι Λούλη στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας στηρίζει διαρκώς την εκπαίδευση των νέων και διέθεσε τον νέο εξοπλισμό για τα εργαστήρια Οχημάτων, Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων και Μηχανολογικών Κατασκευών, βελτιώνοντας τον εξοπλισμό τους και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην απόκτηση ακόμη περισσοτέρων και πιο εξειδικευμένων γνώσεων και δεξιοτήτων των μαθητών.

H κίνηση αυτή συμβάλλει στην σύνδεση του σχολείου και της εκπαίδευσης με τον χώρο της παραγωγής, με γνώμονα πάντα την βελτίωση τόσο των υποδομών των σχολείων όσο και των γνώσεων και δεξιοτήτων των μαθητών.