Ειδήσεις
Home / Διατροφη - Wellness / Μια νέα εκδοχή της Nikkei κουζίνας εγκαινιάζεται στο Εν Πλω

Μια νέα εκδοχή της Nikkei κουζίνας εγκαινιάζεται στο Εν Πλω

Σε έναν χώρο συνώνυμο του καλού στυλ και της φινέτσας, εκεί που ιδιαίτερες γαστρονομικές εμπειρίες συναντούν το απέραντο μπλε της θάλασσας, ο διακεκριμένος σεφ Σταμάτης Τσίλιας, δημιουργεί ένα νέο είδος κουζίνας, παντρεύοντας την ελληνική με την Nikkei κουζίνα και μας ταξιδεύει σε χώρες του δυτικού κόσμου.

Το εστιατόριο Εν Πλω κάνει ένα νέο πρωτοπόρο ξεκίνημα στον κόσμο της γαστρονομίας και επανασυστήνεται στο κοινό του με νέο χαρακτήρα, προσκαλώντας τους λάτρεις των εκλεκτών γεύσεων και των ιδιαίτερων αρωμάτων σε μια νέα γαστρονομική εμπειρία που διεγείρει όλες τις αισθήσεις.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη φιλοσοφία που παντρεύει παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με προιόντα και τεχνικές από χώρες όπως το Περού, την Ιαπωνία και την Ισπανία.

Τόνος τατάκι με πουρέ γκουακαμόλε και fluid gel από φρούτα του πάθους, μπιφτέκια tsukune με άρωμα από teriyaki και  φιλέτο αρνί με espuma απο αγγινάρα  Iερουσαλημ και σάλτσα Kalbi, είναι μερικές από τις γεύσεις που έχουν αγαπηθεί περισσότερο από το ελληνικό κοινό και σας περιμένουν να τις απολαύσετε.