Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Μηλοκλέφτης: «Ακολούθησε την Αλεπού» στην παράσταση της χρονιάς

Μηλοκλέφτης: «Ακολούθησε την Αλεπού» στην παράσταση της χρονιάς

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ αγαπάει τα μήλα, αγαπάει όμως και την τέχνη! Και το δείχνει έμπρακτα στηρίζοντας το πολυβραβευμένο μιούζικαλ Once, που έρχεται φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Από τις 20 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να… απολαύσουν τον αγαπημένο τους ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, παρακολουθώντας μια μοναδική παράσταση στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ.

Σφυρίζοντας…«μηλοκλέφτικα» σε κάθε τι συγκαταβατικό και αναμενόμενο, η αλεπού μας αφήνει για λίγο την αναζήτηση των πιο τραγανών μήλων, για να ακολουθήσει αυτό  το εντελώς διαφορετικό και εξαιρετικά πρωτότυπο έργο και να μας υπενθυμίσει ότι η τέχνη αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους τρόπους απόδρασης και ψυχαγωγίας!

Το συναρπαστικό αυτό μιούζικαλ αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές του κοινού και μιλάει τη γλώσσα της μουσικής του δρόμου, όπως ακριβώς κάνει κ ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ. Η παράσταση έχοντας θριαμβεύσει στο Μπρόντγουεϊ και στο Ουέστ Εντ έρχεται στην Αθήνα, σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και με πρωταγωνιστές τη Μαρίνα Σάττι και τον Αποστόλη Ψυχράμη, για να μας μεταφέρει στην γοητεία της ασυνήθιστης αγάπης τους μέσα από υπέροχα τραγούδια!

Ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ μέσα από την σελίδα του στο Instagram, προσκαλεί όλους να λάβουν συμμετοχή στον διαγωνισμό, για να διεκδικήσουν διπλές προσκλήσεις για τις παραστάσεις. https://www.instagram.com/milokleftis/