Ειδήσεις
Home / Retail / Μαρινόπουλος: ανακαίνισε 51 καταστήματα

Μαρινόπουλος: ανακαίνισε 51 καταστήματα

Στην ανακαίνιση 51 σημείων πώλησης προχώρησε η Μαρινόπουλος ΑΕ, από τον Ιανουάριο του 2014 έως και σήμερα, μία επένδυση συνολικού ύψους 10.150.000 ευρώ. Αναλυτικότερα, όσον αφορά τα Carrefour (υπερμάρκετ), ανακαινίστηκαν τα καταστήματα σε Ν. Ιωνία, Ν. Ευκαρπία, Ίλιον και Π. Ράλλη, ύψος συνολικής επένδυσης 7.800.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, έγινε αισθητική ανακαίνιση των καταστημάτων και αντικατάσταση/αναβάθμιση εξοπλισμού (καρότσια, νέες ζυγιστικές touchscreen, ράφια, ψυγεία, κλιματισμός), καθώς και παρεμβάσεις σε επίπεδο ενεργειακού αποτυπώματος (μείωση κατανάλωσης ενέργειας). Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σχετικά με τα Carrefour Μαρινόπουλος (σουπερμάρκετ), ανακαινίστηκαν τα καταστήματα σε Αμφιθέα, Γλυφάδα, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Μαρκόπουλο και Κερατσίνι, ύψος συνολική επένδυση 1.550.000 ευρώ.

Η Μαρινόπουλος ΑΕ προχώρησε στην εφαρμογή νέου concept των καταστημάτων σουπερμάρκετ, προκειμένου να είναι φιλικότερα στον καταναλωτή και παράλληλη αντικατάσταση/αναβάθμιση του εξοπλισμού (καρότσια, νέες ζυγιστικές touchscreen, ράφια, ψυγεία, κλιματισμός), αισθητική ανακαίνιση των καταστημάτων και αισθητικές παρεμβάσεις σε επίπεδο ενεργειακού αποτυπώματος (μείωση κατανάλωσης ενέργειας). Αναφορικά με τα Carrefour Express (καταστήματα γειτονιάς), η Μαρινόπουλος ΑΕ ανακοίνωσε ότι, έως το τέλος Νοεμβρίου, θα έχει ολοκληρωθεί η ανακαίνιση σε 45 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα, ύψος συνολικής επένδυσης 800.000 ευρώ.