Ειδήσεις
Home / Νεα προιοντα / Λανσάρισμα νέου καφέ από τον Ελ Γκρέκο: ο ελληνικός απ’ την αρχή

Λανσάρισμα νέου καφέ από τον Ελ Γκρέκο: ο ελληνικός απ’ την αρχή

Ο Ελ Γκρέκο μετά από μία μακρά πορεία επιτυχούς παρουσίας στον κλάδο των εστιών γκαζιού ασφαλείας, προχωρά σε μία πρωτοβουλία που αποτελεί φυσική συνέχεια της μέχρι τώρα επιχειρηματικής του δραστηριότητας, λανσάροντας τον νέο ελληνικό καφέ Ελ Γκρέκο.

Με γνώμονα τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης εμπειρίας ελληνικού καφέ  για τους καταναλωτές, δημιουργήθηκε ο καφές Ελ Γκρέκο, ο ελληνικός απ’ την αρχή!

Ο καφές Ελ Γκρέκο σπάει τα στερεότυπα χωρίς να αρνείται τον ρόλο και τη σημασία της παράδοσης. Είναι μία νέα πρόταση καφέ όπου οι αξίες και η σοφία του παρελθόντος μεταμορφώνουν το σήμερα σε κάτι εξαιρετικό. Μία σύγχρονη ματιά στην αγαπημένη καθημερινή συνήθεια γίνεται μια πλούσια εμπειρία που προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τον ελληνικό απ’ την αρχή.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος του καφέ Ελ Γκρέκο, ο Πρόεδρος της Resoul, Άνθιμος Δημητριάδης δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα της Resoul προσπαθεί κάθε μέρα να μαθαίνει, να γίνεται σοφότερη και καλύτερη.  Όλα ξεκίνησαν όταν ονειρευτήκαμε έναν ελληνικό που θα είναι σε θέση να σταθεί ταυτόχρονα και πάνω από όλα όσα αγαπάμε. Έναν καφέ που δεν είναι απλά και μόνο ένας ακόμη καφές αλλά μια οικεία και μοναδική εμπειρία, εκεί όπου ο ελληνικός κατέχει την δική του θέση του στη σύγχρονη καθημερινότητα και στις ζωές του καθενός από εμάς. Στην ουσία, επαναπροσδιορίζουμε τον ελληνικό χωρίς να αποποιηθούμε την ιστορία και το μεράκι που τον συνοδεύει για δεκαετίες, ενώ παράλληλα τον εξελίσσουμε δημιουργικά και γευστικά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό από την στιγμή που ο ελληνικός καφές αποτελεί για εμάς αντικείμενο μελέτης εδώ και 18 χρόνια, καθώς η προετοιμασία του αποτελεί τη σημαντικότερη χρήση των συσκευών υγραερίου που διαθέτουμε στην αγορά και, συνεπώς, τη σημαντικότερη πηγή πληροφοριών για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Ο καφές Ελ Γκρέκο είναι ένας ελληνικός καφές που προσεγγίζει τις σημερινές γευστικές προτιμήσεις και αναζητήσεις του Έλληνα καταναλωτή».

Η Resoul είναι ένας όμιλος εταιρειών που δίνει έμφαση στη δημιουργικότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία. Μέσα από μία μακρά πορεία στο χώρο η μάρκα Ελ Γκρέκο με τις εστίες υγραερίου και τις πολύχρωμες βάσεις με την ειδική βαλβίδα ασφαλείας κατάφερε να βρίσκεται σήμερα σε 1,5 εκ. ελληνικά σπίτια.

Ο καφές Ελ Γκρέκο, πλούσιος σε εκλεκτούς κόκκους Arabica, δημιουργήθηκε από τη σύνθεση ποικιλιών καφέ Arabica από τη Λατινική Αμερική και Robusta από την Ασία. Αυτοί οι δύο κόσμοι εκλεκτών κόκκων καφέ δημιουργούν έναν ελληνικό με ξεχωριστή γεύση, διακριτική οξύτητα και πλούσιο καϊμάκι.

Ο καφές Ελ Γκρέκο θα είναι διαθέσιμος στην ελληνική αγορά από τις αρχές Νοεμβρίου σε μοντέρνα συσκευασία των 84g και των 168g