Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Καφεκοπτεία Λουμίδη: Χριστουγεννιάτικη σειρά προϊόντων & γιορτινός διαγωνισμός

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Χριστουγεννιάτικη σειρά προϊόντων & γιορτινός διαγωνισμός

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη υποδέχονται τη φετινή εορταστική περίοδο με μια σειρά προϊόντων και εκπλήξεων για όλους! Με την ειδική χριστουγεννιάτικη σειρά προϊόντων τους όλοι θα βρουν το ιδανικό δώρο για τους αγαπημένους τους, δίνοντας μια γιορτινή νότα στην τελετουργία απόλαυσης του αγαπημένου τους καφέ και άλλων ροφημάτων.

Ο χριστουγεννιάτικος καφές φίλτρου με άρωμα τσουρέκι, το απολαυστικό αρωματικό χριστουγεννιάτικο τσάι “Silent Night με συνδυασμό αρωμάτων από καρπούς, βότανα και μπαχαρικά, το ρόφημα σοκολάτας με άρωμα αλατισμένης καραμέλας, τα μοναδικά μπισκοτόσπιτα και τα Χριστουγεννιάτικα μπισκότα από το “Make my Cake”, αλλά και οι παραδοσιακές αγαπημένες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές όπως λαχταριστά σοκολατάκια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, δίπλες και η βασιλόπιτα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι μόνο λίγες από τις προτάσεις που προσφέρουν τα Καφεκοπτεία Λουμίδη για τις φετινές γιορτές.

Η επίσκεψη στα Καφεκοπτεία Λουμίδη κατά τη διάρκεια των εορτών θα κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις, αφού, στα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη από το διάστημα 17 έως 22 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται μπλε Άι-Βασίληδες δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα & ενημερώνοντας τους πελάτες και τους περαστικούς για τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό, όπου δύο τυχεροί θα κάνουν τον καφέ της καρδιάς τους… τον καφέ της χρονιάς τους! Για εκείνους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν κάποιο από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, θα μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό ψηφιακά με μια επίσκεψη στην σελίδα Facebook της εταιρείας facebook.com/kafekopteialoumidi.

Λεπτομέρειες για τον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό των Καφεκοπτείων Λουμίδη:

Ύστερα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιανουαρίου, 2 μεγάλοι νικητές θα κερδίσουν τον καφέ τους για έναν χρόνο – 400γρ το μήνα φρεσκοκομμένος καφές της επιλογής τους από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, ενώ 2 ακόμα νικητές θα κερδίσουν από ένα CoffeeKit – που περιλαμβάνει 2 φλιτζάνια ελληνικού με τα πιατάκια τους, 1 παραδοσιακό μπρίκι, 1 αναδευτήρι, και 200γρ ελληνικό καφέ της επιλογής τους.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου (17 με 31 Δεκεμβρίου) για όλες τις αγορές άνω των 25€ οι επισκέπτες των Καφεκοπτείων Λουμίδη θα λαμβάνουν έκπτωση 15% σε επόμενη αγορά καφέ (ισχύει για αγορές χύμα καφέ από 400γρ και άνω έως και τις 31 Ιανουαρίου 2019).