Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Yoleni’s αποκλειστικό e-shop corner του One & Olive

Η Yoleni’s αποκλειστικό e-shop corner του One & Olive

 

Η Yoleni’s, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων, αποτελεί επίσημα, από τον Αύγουστο του 2018, το αποκλειστικό σημείο online διάθεσης του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου «One & Olive».

Το βραβευμένο για 2η συνεχή χρονιά στον Athena International Olive Oil Competition (2017 & 2018) και στον EVO International Olive Oil Contest (2018) «One & Olive», αγκαλιάζει πέντε μοναδικές συσκευασίες, σχεδιασμένες και κατασκευασμένες να υπηρετούν και να εξασφαλίζουν την αγνότητα και την άριστη ποιότητα του εκλεκτού εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Η οικογένεια Αναγνωστοπούλου, έχοντας παράδοση στην παραγωγή ελαιολάδου στην περιοχή της Μεσσηνίας ήδη από το 1896, μας προσφέρει ένα καινοτόμο και αυθεντικά ελληνικό, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Κορωνέϊκης ποικιλίας, με οξύτητα λιγότερη από 0.3%.

Τα προϊόντα του «One & Olive» είναι διαθέσιμα προς αγορά στα ράφια του εδωδιμοπωλείου του Κέντρου Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s, ήδη από το Νοέμβριο του 2016. Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης και προώθησης των μικρών Ελλήνων παραγωγών και των ποιοτικών προϊόντων τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Yoleni’s δίνει πλέον τη δυνατότητα στους Ευρωπαίους επισκέπτες του να προμηθευτούν τα προϊόντα «One & Olive» με ένα κλικ στο bit.ly/Yolenis-OneOlive.