Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η PepsiCo στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος

Η PepsiCo στηρίζει το Make-A-Wish Ελλάδος

Η PepsiCo, διαχρονικά και με συνέπεια, στέκεται δίπλα σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και  τα φετινά  Χριστούγεννα  συνεργάζεται με το Make-A-Wish Ελλάδος, υλοποιώντας την πρωτοβουλία “Παρέα εκπληρώνουμε ευχές- Παρέα μεταμορφώνουμε ζωές”. Με αυτόν τον τρόπο, η  PepsiCo  συμβάλλει στην εκπλήρωση των επιθυμιών παιδιών  με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Με την πολυπροϊοντική ενέργεια «Χριστούγεννα σημαίνουν παρέα» οι μάρκες των Lay’s και Pepsi, την περίοδο των Χριστουγέννων, διαθέτουν τα προϊόντα τους στα ράφια των super markets σε όλη την Ελλάδα σε μοναδικές προσφορές και δίνουν  το δικό τους Αστέρι της Ευχής στους καταναλωτές,  συνεισφέροντας στο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος.

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 5 έως και 20 Δεκεμβρίου 2018, με κάθε αγορά Lay’s και Pepsi 2+1 δώρο, όλοι οι καταναλωτές προμηθεύονται ένα αστέρι ευχής του «Make A Wish», συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρωτοβουλία και εκπληρώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών με σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα, οι αλυσίδες καταστημάτων που συμμετέχουν στην ενέργεια σε όλη την Ελλάδα, είναι οι Μασούτης, AΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Χαλκιαδάκης, ΠΕΝΤΕ, My Market, Market IN, Θανόπουλος, ΑΝΕΔΗΚ/Γρηγοριάδης, Bazaar, SYNKA/Βιδάλης, Ανδρικόπουλος, Γουντσίδης.

Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία ενός παιδιού και η εκπλήρωση της συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση της σωματικής και συναισθηματικής δύναμης που χρειάζεται ένα παιδί, για να  αντιμετωπίσει την ασθένειά του. Η πρωτοβουλία της PepsiCo “Παρέα εκπληρώνουμε ευχές- Παρέα μεταμορφώνουμε ζωές”, αποτελεί ένα ελάχιστο δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης, στη διαρκή της προσπάθεια να βρίσκεται στο πλευρό ανθρώπων που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα των παιδιών.