Ειδήσεις
Home / Επιχειρησεις / Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2018

Η Nespresso Professional στην έκθεση Xenia 2018

Η επαγγελματική σειρά της Nespresso, Nespresso Professional, σημαντικός συνεργάτης των πιο αναγνωρισμένων ξενοδοχείων παγκοσμίως, θα συμμετέχει στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή έκθεση Xenia (24 – 26 Νοεμβρίου) στον χώρο του Metropolitan Expo στην Αθήνα, όπου θα παρουσιάσει τις πιο εξειδικευμένες προτάσεις και υπηρεσίες της για τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Xenia, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την ευρεία ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών της Nespresso Professional, η οποία έχει σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσει και να ικανοποιήσει κάθε στιγμή που περνούν οι επισκέπτες σε ένα ξενοδοχείο, από το πρωινό τους στο δωμάτιο, τον καφέ τους στο μπαρ έως και το γεύμα τους στο εστιατόριο.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Nespresso Professional, ο επισκέπτης της έκθεσης θα μπορεί να γευτεί τις 13 Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ της Nespresso Professional που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένες για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εξειδικευμένοι baristi, bartenders και coffee experts της Nespresso Professional θα μυήσουν το κοινό στην απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και cocktails με βάση τον καφέ Nespresso. Ακόμα, το κοινό της έκθεσης θα ανακαλύψει την πλήρη σειρά των επαγγελματικών μηχανών Nespresso που λόγω του σύγχρονου σχεδιασμού και της προηγμένης τεχνολογίας τους προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε χώρο του ξενοδοχείου και ανταποκρίνονται πλήρως στις εξελισσόμενες ανάγκες τους, προσφέροντας παράλληλα απαράμιλλη ποιότητα καφέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν, επίσης, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις αποκλειστικές προσφορές που πραγματοποιεί η Nespresso Professional. Συγκεκριμένα, με την αγορά 800 μερίδων καφέ, κάθε επαγγελματικός χώρος μπορεί να αποκτήσει δωρεάν τη μηχανή Zenius της Nespresso, η οποία ξεχωρίζει για την ταχύτητα και αποδοτικότητά της, στοιχεία που την καθιστούν ιδανική για επαγγελματικούς χώρους μαζικής εστίασης.